2. Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren Amedspor, geçtiğimiz gün Manisa temsilcisi Somaspor’la karşı karşıya geldi. Karşılaşmada aldığı galibiyetle üzerindeki karabulutları dağıtan Amedspor’da hedef Pazar (24 Aralık) günü oynanacak Menemen FK karşılaşmasına çevrildi. Karşılaşmada rakibine karşı galibiyet alarak devre arasına girecek Amedspor’da takıma yapılması beklenen takviyeler için çalışmalar yapılmaya başlanacak.

AMEDSPOR’DA RAKİP MENEMEN
Somaspor’u Diyarbakır Stadyumu’nda mağlup ederek haftalar sonra üç puan hasretine son veren Amedspor’da gözler bu haftaki Menemen FK karşılamasında. İzmir deplasmanında sahaya çıkacak olan Amedspor’un rakibi Menemen, son üç haftadır üst üste galibiyetler alarak çıkış yakalamıştı. Kulübün teknik direktörlük koltuğunda deneyimli adam Yılmaz Vural yer alıyor.

Şanlıurfaspor maçından sonra şimdi Amedspor maçını yönetecek Şanlıurfaspor maçından sonra şimdi Amedspor maçını yönetecek

ÜÇ OYUNCU KADRO DIŞI
Cumartesi günü İzmir’e gidecek olan Amedspor’da kadroda olmayan oyuncular da belli oldu. Kart cezalıları Serkan Odabaşoğlu ve Muhammed Enes Durmuş ile kadro dışı kalan kaptan Gökhan Alsan takım kadrosunda yer alamayacak. Amedspor, transfer çalışmalarına da Menemen karşılaşması sonrası hız verecek.

AMEDSPOR TRANSFERDE SIK DOKUYACAK
Kulüp yönetimi, transferde hatalı kararlar alınmaması için ince eleyip sık dokuyor. Devre arasında Amedspor kadrosunda kimleri göreceğimiz de şimdiden merak uyandırıyor.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER