Şampiyonluğa doğru yoluna doludizgin devam eden Amedspor'un, geçtiğimiz günlerde karşılaştığı İnegölspor maçındaki 5-2'lik galibiyetinde attığı iki kritik gol ve 1 asistle takımını sırtlayan Berk İsmail Ünsal, taraftarların gözünde imparator haline geldi.

Amedspor'un İstanbul'daki rakipleri belli oldu! Amedspor'un İstanbul'daki rakipleri belli oldu!

BAŞARILI GRAFİĞİ GÖZ DOLDURUYOR
İnegölspor karşılaşmasında 12'nci ve 52'nci dakikalarda attığı goller ve 13'üncü dakikada Mert Çapar'a yaptığı asistle Amedspor'un 74 puanla liderliğini sürdürmesini sağlayan Berk İsmail Ünsal'ın başarılı skorer grafiği göz dolduruyor.

31 MAÇTA 26 GOLE DİREKT KATKI 
Önceki haftalarda olduğu gibi bu hafta da golünü atmayı başaran Amedspor’un yıldız futbolcusu Berk İsmail Ünsal, bu sezon 31 maçta forma giyerken 2 bin 304 dakika da süre aldı. 31 karşılaşmada 19 gol atan Berk İsmail, 7 da asist yaptı. Sezon başından beridir 31 maçta karşılaşmaya çıkan Amedspor'un yıldızı bu sayede 26 gole direkt katkı sunarak takımını sırtlamaya devam ediyor.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA SON 4 MAÇ!
Ligde son 4 maçı kalan Amedspor, 14 Nisan Pazar günü Kastamonuspor 1966 deplasmanına giderek, şampiyonluk yolunda mücadelesini sürdürmeye devam edecek.

Muhabir: Devrim AKTÜRK