Amedspor son günlerde yaptığı transferlerle taraftarın beğenisini alırken gözler bu hafta oynanacak Sarıyer karşılaşmasında. Geçtiğimiz haftalarda taraftardan destek bekleyen Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’nın ardından bir çağrıda teknik direktör Mesut Bakkal’dan gelmişti. Bakkal’da taraftarın kulübe destek çıkmasını istemiş, kulüpte bunun için adım atarak satışa çıkardığı biletleri kadın ve çocuklara ücretsiz yaparak taraftarın daha fazla olmasını isteyerek stadyumun dolmasını bekliyor. Peki Sarıyer karşılaşması ne zaman ve saat kaçta oynanacak?

AMEDSPOR SARIYER’İ KONUK EDİYOR

Ligin ilk devresinde oynana Sarıyer Amedspor karşılaşması 1-1’lik bir skorla tamamlanmış ve iki kulüpte birer puanla haftayı kapatmışlardı. Ligin ikinci yarısında oynanacak karşılaşma Diyarbakır Stadyumu’nda Pazar günü oynanırken karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Karşılaşmada kuzeydoğu tribünü kadın ve çocuklara da ücretsiz olacak. Karşılaşmanın hakemleri de henüz açıklanmadı.

MESUT BAKKAL YÖNETİMİNDE İKİNCİ SINAV

Bakkal yönetiminde ikinci karşılaşmasına çıkacak olan Amedspor’da hedef üç puan olurken kulüp yeni transferleri Mert Çapar ve Çekdar Orhan’ı sahaya sürecek mi merakla bekleniyor. İki oyuncu da kulübe katılalı henüz birkaç gün oldu. Bakkal’ın sahaya nasıl bir kadro ile çıkacağı da maçtan birkaç saat öncesinde belli olacak.

Amedspor taraftarı istiyordu: Yeni adresi belli oldu! Amedspor taraftarı istiyordu: Yeni adresi belli oldu!

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER