Diyarbakır’ın sevilen kulübü Amedspor gösterdiği performansı ile beğenileri de kazanırken şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kulübün gösterdiği bu performansı içerisinde üç isim var ki dikkatlerimizi çekmekte. Peki hangi futbolcular?

Amedspor Uğur Adem Gezer

Uğur Adem Gezer

UĞUR ADEM GEZER, VELİ ÇETİN, BATUHAN TUR ÜÇLÜSÜ DEFANSTA

Amedspor göstermiş olduğu performansı ile beğenileri kazanırken Uğur Adem Gezer’de defans hattında oyunuyla dikkatleri çekmekte. Kulübün en golcü defansı olmayı başaran Gezer bu sezon çıkmış olduğu 29 karşılaşmada beş kez rakip ağları filelendirerek kulübe destek oldu.

Velicetin

Veli Çetin

Gezer’in yanı sıra diğer bir oyuncu da Batuhan Tur oldu. Tur, çıkmış olduğu 29 maçında bir kez gol atmayı başarırken kulübün en fazla süre alan isimleri arasında yerini aldı. Bir diğer oyuncuda Veli Çetin oldu. Futbolcu çıkmış olduğu 28 maçında üç gol atarken kulübün en fazla süre alan isimleri arasında yerini aldı.

Amedspor Batuhan Tur

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'dan Mücadele'ye özel açıklamalar! Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'dan Mücadele'ye özel açıklamalar!
Batuhan Tur

Amedspor, böylesine başarılı bir defans hattıyla ligin kalesinde en az gol gören kulübü oldu. Defans hattı hem kalesinde gole izin vermedi hem de 9 gol atarak kulübe katkı sundu.

Muhabir: Onurcan GÜLER