Diyarbakır’ın efsane kulübü Diyarbakırspor’da daha sonraki yıllarda da Amedspor’da forma terletmiş olan Diyarbakırlı orta saha oyuncusu Mehmet Sıddık İstemi, 2021-22 sezonunda anlaştığı ve yaklaşık iki yıldır formasını terlettiği Etimesgut Belediyespor’dan ayrıldı. Futbolcu bu zamana kadar formasını terlettiği kulübünde 57 karşılaşmaya çıkarken bu maçlarda 14 kez gol atarak rakip ağları havalandırmayı da başardı.

Mehmet Sıddık İstemi

Amedspor’un şampiyonluğunda payı büyüktü! Veda etti Amedspor’un şampiyonluğunda payı büyüktü! Veda etti

MEHMET SIDDIK İSTEMİ KİMDİR?
1991 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen futbolcu, profesyonel futbol kariyerine de Diyarbakırspor’da başladı. Efsane kulübün Süper Lig’de oynadığı sezonda bir karşılaşmaya çıkan oyuncu 2011-12 senesinde 1461 Trabzonspor’a transfer oldu. Daha sonraki yıllarda sırasıyla Karşıyaka, Şanlıurfaspor forması da terleten futbolcu 2015-16 sezonunda şehrinin takımı Amedspor’a imza attı. Yıllarca burada oynayan oyuncu sırayla Vanspor ve Pendikspor’a gitti sonraki süreçte tekrar memleketine dönerek Amedspor forması terletmeye başladı. 2020-21 sezonunda memleketine tekrar dönen futbolcu 45 karşılaşmaya çıkarken üç kez rakip ağları havalandırdı.

AMEDSPOR’DAN ETİMESGUT BELEDİYESPOR’A
Buradan da ayrılan futbolcu son olarak Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor’a transfer oldu. Burada yaklaşık üç sezona yakın bir süre geçiren deneyimli futbolcu şimdiyse kulübünden ayrıldı. Mücadele Gazetesi spor yazarı İrfan Gözen oyuncunun transfer haberini sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu, “Etimesgut Belediyespor’dan ayrılan Mehmet Sıddık İstemi 3. Lig takımlarından Sebat Gençlik Spor ile anlaşma sağladı.”

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER