Amedspor geçtiğimiz gün Hatay kulübü İskenderunspor’a karşı deplasmanda üç puanı üç golle almıştı. Bu hafta da sahasında Uşak Spor’u konuk edecek olan kulüp üç puan daha alarak liderlik yarışında koltuğu devralmayı hedefliyor.

AMEDSPOR’UN RAKİBİNİ TANIYALIM: UŞAK SPOR LİGİN SON SIRASINDA

Uşak Spor sezon içerisinde çıktığı 22 karşılaşmada yalnızca bir galibiyet almayı başardı. Kulüp bu galibiyetini de Derincespor’a karşı 1-0’lık skorla elde etti. Sezon içerisinde toplam sekiz gol atan Uşak Spor kalesinde sayısız gol gördü. En farklı mağlubiyetini de Derincespor’a karşı 7-1’lik skorla son hafta alan kulüp Düzcespor’a karşı da 6-0’lık bir mağlubiyet almıştı. Uşak Spor ligin ilk devresinde konuk ettiği Amedspor’a karşı da 4-0’lık bir skorla mağlup olmuştu.

UŞAK SPOR’UN HOCASI AMEDSPOR’UN ESKİ FUTBOLCUSU

Uşak Spor’un hali hazırda teknik direktörlük koltuğunda oturan Halim Karaköse, futbol oynadığı dönemlerde Amedspor’un da bir dönem kadrosunda yer almıştı. 10 karşılaşmaya çıktığı Amedspor’da 3 kez de rakip ağları havalandıran Karaköse, şimdi de önceden formasını terlettiği kulübüne karşı teknik direktör olarak rakip oluyor.

UŞAK SPOR’UN EN GOLCÜ İSMİ EGE

Uşak Spor’da bu sezon 15 karşılaşmaya çıkan Ege Özkayımoğlu toplamda 4 gol atarak kulübün en golcü ismi oldu.

AMEDSPOR UŞAK SPOR MAÇI NE ZAMAN?

Amedspor’un sahasında konuk edeceği karşılaşmada Diyarbakır Stadyumu’nda Pazar günü (11 Şubat 2024) saat 14.00’da oynanacak.

Amedspor’un şampiyonluğunda payı büyüktü! Veda etti Amedspor’un şampiyonluğunda payı büyüktü! Veda etti

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER