Amedspor'un eski teknik direktörü Özcan Kızıltan yönetimindeki Yeni Mersin İdman Yurdu, sahasında Diyarbekirspor'u konuk etmeye hazırlanıyor. Ligde play off potasında yerini alan Yeni Mersin İdman Yurdu, play offlara girme mücadelesi veren Diyarbekirspor'a karşı 10 Mart Pazar günü sahaya çıkacak. 

Amedspor’un İstanbul’daki kutlaması iptal oldu! Amedspor’un İstanbul’daki kutlaması iptal oldu!

DİYARBEKİRSPOR İLK DÖNEM SAHASINDA YENİLMİŞTİ

Ligin ilk döneminde karşı karşıya gelen iki takım arasındaki mücadele 2-0'lık Yeni Mersin İdman Yurdu galibiyeti ile sona ermişti. Bu karşılaşmadan üç puan almayı hedefleyen Dİyarbekirspor play off potasına girmeye çalışacak.

MERSİN İDMAN YURDU TEKNİK DİREKTÖRÜ DİYARBAKIR'A YABANCI DEĞİL

Mersin ekibinin teknik ismi Özcan Kızıltan ise sezon başında katıldığı kulüpte çıktığı 28 maçta 14 galibiyet 9 beraberlik ve beş mağlubiyet aldı. Geçtiğimiz sezon 3.Lig'ten çıkmayı başaran Mersin ekibi bu sezonda play off mücadelesi verirken geçmiş yıllardaki başarılı dönemlerine dönme hayalleri kuruyor. Kızıltan yönetiminde kulüp başarılı bir grafik çizerken, bir dönem Amedspor'u da çalıştırdığını görüyoruz. Tecrübeli teknik adam Amedspor'un başında 5 karşılaşmaya çıkmış ve üç mağlubiyet iki galibiyetin ardından yollar ayrılmıştı. Şimdiyse Diyarbakır'ın bir başka kulübü Diyarbekirspor'u sahasında konuk etmeye hazırlanıyor. Lider Esenler Erokspor'la arasındaki puan farkı 12 olan Mersin İdman Yurdu, play offlarda kalma mücadelesi sürdürüyor.

Muhabir: Onurcan GÜLER