Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'dan Mücadele'ye özel açıklamalar! Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'dan Mücadele'ye özel açıklamalar!

Diyarbakır ekibi Amedspor’un da uzun yıllar formasını giymiş olan eski futbolcusu bu hafta ise Diyarbakır’a rakip olarak geliyor. Kimden bahsediyoruz? Kamil İçer’den. İşte futbolcunun Amedspor karnesi…

AMEDSPOR’DA YILLARCA OYNADI KAMİL İÇER KİMDİR?

1990 yılında Antakya’da dünyaya gelen Kamil İçer, 2007/08 sezonunda Hatayspor’da futbol kariyerine başladı. Sonraki yıl Torbalıspor, Düzcesporve Orhangazispor’da oynadı. 2011/12 sezonunda ismi Diyarbakır BBSK olan Amedspor’a kiralandı. Performansı sonrası transfer edilen futbolcu sonraki sezon kulüple beraber şampiyonluk yaşadı ve Amedspor’un TFF 2.Lige çıkmasına katkı sağladı. Amedspor’da oynadığı süre içerisinde 189 karşılaşmaya çıkan futbolcu 17 gol kaydetti.

Amedspor Kamil İçer

Yeni Malatyaspor’da da kiralık olarak oynayan futbolcu sonraki yıllarda Zonguldak Kömürspor, Ankara Demirspor formaları da terletti. Ankara kulübünde de yıllarca kalan futbolcu birçok gole de katkı sağlarken 2022/23 sezonunu Arnavutköy Belediye ekibinde geçirdi ve geçtiğimiz yaz Erzincanspor’a transfer oldu. Futbolcu burada da 32 karşılaşmaya çıkarken üç gol atarak kulübüne katkı sağladı. Bu hafta sonu da Diyarbakır’a gelerek hem Amedspor’a rakip olacak hem de eski günlerini yad etmiş olacak.

Muhabir: Onurcan GÜLER