Diyarbakır kulübü Amedspor ligin devre arasında kadrosuna yedi oyuncuyu katmayı başarırken birçok isimle de yolları ayırmıştı. Kulüp bu transferlerin yanı sıra Süper Lig forması da giymiş oyuncularla da görüşmeler yaptı. Bu oyuncuların kimisi kendisi gelmek istemedi kimisini teknik direktör Mesut Bakkal istemedi kimisi içinde kulüpleri yüksek bonservis istedikleri sebebiyle gelemedi. İşte Amedspor’un gündeminde yer alan ancak anlaşamadığı oyuncular…

RODİN DEPREM 
Amedspor son olarak İsviçre takımı Dalkurd forması giymiş olan Rodin Deprem ile görüşme yaptı. Fakat 26 yaşındaki futbolcu Amedspor’a gelmeyi istemedi. Şuan kulüpsüz olan futbolcunun hangi kulüple anlaşacağı bilinmiyor.

UĞUR MUSTAFA TÜRK
Amedspor’un diğer gündemine aldığı futbolcu da Uğur Mustafa Türk oldu. İnegölspor forması terleten Türk, Amedspor’un talip olmasına rağmen transferi istemedi. Amedspor’un bu transfer hayali de böylece suya düştü.

MUHAMMED ENES YILMAZ
Amedspor’un diğer talip olduğu ise 24 Erzincanspor forması giyinen futbolcu Muhammed Enes Yılmaz oldu. Oyuncunun kendisi de gelmek istemedi kulübü de oyuncusu için yüksek bonservis talebinde bulundu.

YASİN ABDİOĞLU
Amedspor gündemini meşgul eden bir diğer oyuncu ise Yasin Abdioğlu oldu. Geçtiğimiz sezonda Amedspor forması terleten futbolcu için kulübü yüksek bonservis talebinde bulunduğu için bu transferde rafa kalktı.

NADİR ÇİFTÇİ
Amedspor’un talip olduğu bir diğer futbolcu da Nadir Çiftçi oldu. Yıllarca Hollanda ve Süper Lig forması da terletmiş olan Çiftçi’yi de kulübün hocası Mesut Bakkal istemedi.

Şanlıurfaspor maçından sonra şimdi Amedspor maçını yönetecek Şanlıurfaspor maçından sonra şimdi Amedspor maçını yönetecek

DENİZ KADAH
Tecrübeli ve deneyimli santrafor da ligin devre arasında Amedspor gündeminde yer aldı. Ancak yaşı sebebiyle istenmeyen Kadah’ın transferi de rafa kalkmış oldu.

Sertaccam

SERTAÇ ÇAM
Amedspor’da özellikle de taraftarların yoğun olarak istediği ve kadroda muhakkak görmeliyiz dediği Sertaç Çam transferi de yüksek bonservis sebebi ile gerçekleşmedi. Amedspor, devre arasında böyle yoğun bir tempo içerisinde geçirdi.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER