TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor, Pazar günü (12 Kasım) ligin 13. Haftasında 13 Şubat Şehir Stadyumu’nda karşılaştığı 24 Erzincanspor ile 0-0 berabere kalarak liderliğini sürdürdü. 

“ÖNEMLİ POZİSYONLARI KAÇIRDIK”
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, oyunun ilk yarısında oyun kontrolünü alamadıklarını ancak ikinci yarıda oyuna asıldıklarını ifade etti. Önemli birkaç pozisyonu kaçırdıklarını söyleyen Bozkurt, önlerindeki maça odaklanacaklarını belirtti. 

Amedspor’un rakipleri belli oluyor! Amedspor’un rakipleri belli oluyor!

“İKİNCİ YARIDA OYUN KONTROLÜ BİZDEYDİ”
Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt’un açıklamaları şöyle: “Önemli ve zor bir deplasmandı. Biz bunun farkındaydık. Ona göre konsantre olduk, ona göre çalıştık. İlk yarıda ilk dakikalarda oyun kontrolünü çok ele alamadık. Gerçeği söylemek gerekirse maçın içine çok giremedik. Ama ilk yarının son dakikaları ve ikinci yarının tamamında oyun kontrolü bizim elimizdeydi. Özellikle ikinci yarıda çok sıkıştırdık. Çok da ciddi iki üç net pozisyon bulduk. Değerlendiremedik. Değerlendirmediğiniz zaman netice alamıyorsunuz. Rakibin direnci artıyor. Özellikle orta sahada çok birebir oynadılar. Ama ikinci yarıda çok hareketliydik. Ondan dolayı onu da kırdık. Beklerden de hücuma çıktık. Çocukların ikinci yarıdaki mücadelesi çok üst düzeydi. Oyun da çok iyiydi. Netice olarak gol bulamadık. Yapacak bir şey yok. 

“ÖNEMLİ DE BİR DEPLASMANDI”
Puan puandır. Deplasman sonuçta. Önemli de bir deplasmandı. Namağlup olarak Diyarbakır’a tekrar geri dönüyoruz. Önümüzdeki Fethiye maçına bakıp, yolumuza devam edeceğiz. Oyuncularımı kutluyorum” diye konuştu.

AMEDSPOR’DA RAKİP FETHİYESPOR
Amedspor, 19 Kasım Pazar günü saat 14.00'da Diyarbakır Stadyumu'nda Fethiyespor’u konuk edecek.

Haber: Remziye ÇELİK

Editör: Remziye Çelik