Amedspor, sahasında Arnavutköy'ü konuk etmeye hazırlanırken karşılaşmada yer alması beklenen iki isim var ki Amedspor'un eski futbolcuları. Peki hangi futbolcular?

AMEDSPOR'UN İKİ SEZON FORMASINI TERLETTİ

Arnavutköy'ün kalesini koruyan Oğuz Çalışkan 2011/12 sezonunda Amedspor'da kalesini korumuştu. Aradan geçen 12 yılın ardından oyuncu bu kez eski takımına rakip olarak geliyor. Arnavutköy'ün ilk dönemki file bekçisi ve yine Amedspor'un eski bir oyuncusu olan Cantuğ Temel'in ayrılması ile kaleyi devralan Çalışkan son beş haftadır aralıksız kulübünün kalesini koruyor. Bu beş karşılaşmada kalesinde üç gol gören Çalışkan, üç galibiyet ve iki mağlubiyete de tanıklık etmiş oldu.

Ömer Bayram Amedspor’daki hedefini açıkladı! Ömer Bayram Amedspor’daki hedefini açıkladı!

AMEDSPOR'DA 24 MAÇA ÇIKTI

Amedspor'un bir diğer eski futbolcusu ise Cerem Talha Dinçer. Dinçer, Amedspor'da 24 karşılaşmaya çıkarken bir kez de gol atmayı başarmıştı. Oyuncu bu sezon ise devre arasında Kırşehir FK'dan Arnavutköy'e transfer oldu. Ligin ikinci yarısında oynanan dokuz karşılaşmanın sekizinde görev alan Dinçer performansı ile de dikkat çekiyor. Arnavutköy oyuncu takviyeleri ile ligin ikinci yarısında küme düşme potasından çıkış yolları arıyor. Son haftalarda da başarılı bir tablo ortaya koyan kulüp bu hafta lider Amedspor'a konuk olacak. 

AMEDSPOR ARNAVUTKÖY MAÇI NE ZAMAN?

Amedspor'un sahasında ağırlayacağı Arnavutköy karşılaşması 10 Mart 2024 Pazar günü Diyarbakır Stadyumu'nda saat 14.00'da oynananacak.

Muhabir: Onurcan GÜLER