Amedspor’un eski kaptanı olan ve geçtiğimiz dönem performansı ile beğeni toplayan ancak yönetimle sorun yaşayıp şehri haber vermeden terk eden Gökhan Alsan devre arasında kulüpten ayrılmıştı. Alsan’ın şimdiyse yeni kulübü belli oldu. Alsan, Diyarbakırlı olan ve Amedspor’un eski futbolcusu Mehmet Sıddık İstemi ile aynı kulüpte performans gösterecek. İki eski Amedspor’lu aynı kulübün formasını terletecek.

Gökhan Alsan

Amedspor taraftarı istiyordu: Yeni adresi belli oldu! Amedspor taraftarı istiyordu: Yeni adresi belli oldu!

GÖKHAN ALSAN SEBAT GENÇLİK’TE

Amedspor’a sezon başında transfer olan ve çıktığı 13 karşılaşmasında 5 kez rakip ağları havalandırarak başarılı bir tablo ortaya koyan Gökhan Alsan kulüpten ayrılmıştı. Eski kaptan şimdiyse TFF 3. Lig ekibi Sebat Gençlik Spor Kulübü ile anlaşma sağladı.

Mehmet Sıddık İstemi

MEHMET SIDDIK İSTEMİ’DE SEBAT GENÇLİK’TE

Diyarbakırlı futbolcu Mehmet Sıddık İstemi de yıllarca formasını terlettiği ve kaptanlık yaptığı Amedspor’da başarılı sonuçlar almayı da başararak iyi bir grafik ortaya koymuştu. Amedspor’da oynadığı süre içerisinde 20 kez rakip ağları da havalandırmayı başaran İstemi’de 2021-22 sezonunda Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor’a imza atmıştı. İki yıl kadar burada performans gösteren futbolcu devre arasında buradan ayrılarak Sebat Gençlik Spor Kulübü ile anlaştı.

İKİ ESKİ AMEDSPOR’LU AYNI KULÜPTE

Amedspor’un iki eski futbolcusu devre arasında aynı kulübe imza atarak ligin ikinci yarısında beraber performans gösterecekler.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER