Amedspor’un devre arasına girerken yaşamış olduğu teknik direktör ve giden oyuncular noktasındaki sıkıntılar bir bir giderilmiş o süre içerisinde göreve gelen teknik direktör Mesut Bakkal kulüpteki santrafor eksiğini Ömer Şişmanoğlu’nu getirerek kapamayı hedeflediği iddia edilmişti. Taraftarın bu transfer iddiaları üzerine tepki göstermesi sonucu kulüp yönetimi bu iddiaları yalanlamış ve sonraki günlerde Mert Çapar ve Çekdar Orhan transferini duyurmuştu. Peki Amedspor gündemini de meşgul eden Ömer Şişmanoğlu şimdi hangi kulübe transfer oldu?

BİR DÖNEM BEŞİKTAŞ FORMASI GİYMİŞTİ

Beşiktaş’ta yıllarca forma terleten deneyimli ve tecrübeli futbolcu ligin ilk yarısı Iğdır FK forması terletiyordu. Iğdır FK, şampiyonluk yarışının önemli kulüpleri arasında yer alırken Şişmanoğlu ise gösterdiği kötü performans ile kulübe neredeyse yok denecek kadar katkıda bulunmuştu. Çıktığı 18 karşılaşmada yalnızca bir gol atabilen futbolcunun bileti kesilmiş gitmesine kesin gözü ile bakılıyordu. İsmi Amedspor’la, Vanspor’la da anılmış olan futbolcu en nihayetinde İzmir kulübü olan Bucaspor 1928 kulübü ile anlaşma sağlamıştı.

Önce Urfa sonra Amed'i şampiyon yaptı! Sıra Batman'da Önce Urfa sonra Amed'i şampiyon yaptı! Sıra Batman'da
Ömer Şişmanoğlu

MESUT BAKKAL’IN ESKİ ÖĞRENCİSİYDİ

Ömer Şişmanoğlu, Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal’ın çalıştırdığı iki kulüpte de performans göstermişti. Bu kulüpler Erzurumspor ve Denizlispor olurken futbolcuyla teknik direktör Bakkal’ın diyaloğu bu zamanlardan beri süregeliyor. Bakkal’ın da oyuncuyu bu sebepten istediği iddia edilmişti. Ancak futbolcu şimdilerde Bucaspor 1928 performansı göstermekte. Diyarbekirspor’un da rakibi olurken, Diyarbekirspor ve Bucaspor 1928 arasında 5 puanlık bir fark bulunmakta. Şişmanoğlu ise kulübünde şuana kadar iki karşılaşmaya çıkarken herhangi bir gol atamadı.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER