Zafer Partisi'nde 31 Mart yerel seçimleri için aday belirleme çalışmaları sürerken Diyarbakır ve Şırnak adayları kesinleşti. Mahmut Tatar, Diyarbakır Belediye başkan adayı olurken kızı Beyza Tatar ise Şırnak'tan aday gösterildi. Tatar ailesi daha önce de farklı partilerden Şırnak'ta milletvekili adayı olmuştu.

Diyarbakırlı iş insanı bir ihale daha aldı! Karar Resmi Gazete’de Diyarbakırlı iş insanı bir ihale daha aldı! Karar Resmi Gazete’de

ZAFER PARTİSİ'NİN DİYARBAKIR ADAYI BELLİ OLDU
Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Tatar, "Zafer Partisi Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölge başkanı olarak, öncelikle Zafer Partisi Diyarbakır büyükşehir Belediye başkanı adayı olduğumu sizlere duyurmak isterim." dedi.

ZAFER PARTİSİ'NİN ŞIRNAK ADAYI BEYZA TATAR
Mahmut Tatar'ın kızı Beyza Tatar ise Şırnak'tan aday oldu. Beyza Tatar'ın adaylığını babası Mahmut Tatar açıkladı. Tatar, Zafer partisinde aday değişikliğine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Tatar, "Genel başkanımız profesör doktor Sayın Ümit Özdağ'ın olurlarıyla Diyarbakır büyükşehir Belediye Başkan adayı olmam sebebiyle, yerime Şırnak belediye başkan adayı Beyza Tatar olmuştur." dedi.

TATAR AİLESİ GÜNDEMDE
14 Mayıs seçimlerinde Tatar ailesinden 4 kardeş, 4 farklı partiden Şırnak'ta 1. sıra milletvekili adayı olmuştu. Sabri Tatar Yeniden Refah Partisi'nden, Arslan Tatar AK Parti'den, MHP Şırnak İl Başkanı Halil Tatar MHP'den Mahmut Tatar ise Zafer Partisi'nden milletvekili adayıydı. (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi