Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bu sabah Diyarbakır’a geldi. Bir dizi programlar için kente gelen Bakan Şimşek ilk olarak kentteki bir otelde Sivil Toplum Kuruluşları ile basına kapalı olarak İş Dünyası toplantısı gerçekleştirdi. Şimşek, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı binasına geçti.

ENSARİOĞLU’NDAN AÇIKLAMA
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ziyaretti şu ifadelerle duyurdu: Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek ile birlikte, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığımızda çok kıymetli yol ve dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. Hep birlikte Diyarbakır’ımızın her bir köşesini Gerçek Belediyecilik ile tanıştırmak için Hazırız Kararlıyız.”

Gençler hazır olun! Diyarbakır, İnter’le anlaştı bir ilke imza attı Gençler hazır olun! Diyarbakır, İnter’le anlaştı bir ilke imza attı

ERDOĞAN YARIN DİYARBAKIR’DA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, yarın (27 Mart) merkez Yenişehir ilçesi İstasyon Meydanı’nda halka hitap edecek.

KARALOĞLU DİYARBAKIR’A GELMİŞTİ
Öte yandan Eski Diyarbakır Valisi ve İçişleri Bakanı Münir Karaloğlu ise geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’da AK Parti’nin seçim çalışmalarına katılmıştı. 

Muhabir: Fatih SURUÇ