Amedspor ligin devre arasında üç futbolcusu ile resmen yollarını ayırmış, teknik direktör Serdar Bozkurt’un yerine deneyimli teknik adam Mesut Bakkal’ı getirmiş ligin ikinci yarısı için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde yine Bursaspor forması terletmiş olan Taşkın Çalış’ın ardından şimdi de Berkay Can Değirmencioğlu ile anlaşma sağladı. 

Berkay Can Değirmencioğlu

Berkay Can Değirmencioğlu

AMEDSPOR’UN YENİ TRANSFERİ İLK YARIYI SAKAT GEÇİRDİ
Amedspor’a Çorum FK’dan gelen oyuncu iki yıldır kadrosunda yer aldığı kulüpte geçtiğimiz dönem yaşamış olduğu sakatlıklardan dolayı yalnızca üç karşılaşmaya çıkabildi.

Amedspor ve Diyarbekirspor İzmir takımlarına karşı! Amedspor ve Diyarbekirspor İzmir takımlarına karşı!

AMEDSPOR RESMEN DUYURDU
Berkay Can Değirmencioğlu transferini Amedspor resmen duyurdu. Kulüp, sosyal medya hesabından, “Hoş geldin Berkay Can Değirmencioğlu! Kulübümüz, 2022-2023 sezonunda Çorum F.K ile şampiyonluk yaşayan tecrübeli defans oyuncusu Berkay Can Değirmencioğlu ile anlaşmaya vardı. Berkay Can Değirmencioğlu için düzenlenen imza törenine Futbol Şube Genel Kaptanımız Ahmet Ülmez ve Genel Sekreterimiz Faysal Tosun katıldı” paylaşımını yaptı.

BERKAY CAN DEĞİRMENCİOĞLU KİMDİR?
Berkay Can Değirmencioğlu, 1993 Bursa doğumludur. Futbola 2003 yılında Bursaspor altyapısında başlayan Değirmencioğlu, 2007 yılında amatör olarak transfer olduğu Süper Lig ekibi Fenerbahçe ile profesyonel sözleşme imzaladı. Tecrübeli stoper daha sonra sırasıyla; Denizlispor, Ankaraspor, Kayserispor, Karşıyaka, Şanlıurfaspor, Bandırmaspor, Sakaryaspor ve son olarak Çorum FK forması giydi. Berkay Can Değirmencioğlu, Türkiye 21 Yaş Altı Takımında da 1 maça çıkmıştı.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER