Beşiktaş altyapısında kariyerine başlayan, yıllarca birçok takımda forma terletmiş olan ve geçtiğimiz yıl da futbol kariyerini noktalayan oyuncu Batuhan Karadeniz, olaylı Bursaspor Diyarbekirspor karşılaşmasını değerlendirdi. Karadeniz, Çağatay Yılmaz’a da çok sert tepki gösterdi.


“LİSANSI İPTAL EDİLMELİ”
Batuhan Karadeniz, Bursaspor’da olay sonrası kadro dışı bırakılan Çağatay Yılmaz’a tepki göstererek, ”Bu iki takımın ikisini de aynı gruba verme. Bu kulüpleri aynı gruba vermeyeceksin. Bursa’yla Amedspor’u, Diyarbekirspor’u aynı guruba vermeyeceksin” dedi. Batuhan Karadeniz, Diyarbekirsporlu futbolcuya tekme atan Çağatay Yılmaz içinse, “Bunlar futbolcu mu ya. Bunlar ne abi. Tekmeyi atan futbolcunun lisansını vermeyeceksin, iptal edeceksin. Bunları sınır dışı edeceksin” açıklamasını yaptı.


“HERKES SUÇLU”
Milli takımın eski futbolcusu ve Galatasaray’ın efsaneleri arasında yer alan Ümit Karan’da olaylara tepki gösterdi. Karan, “Diyarbakır’da Bursa’da bizim ülkemizin bir şehridir. Benim kirvem Diyarbakırlı. Bursa, Diyarbakır, Adana ayırt etmiyorum ki. Biz bu olayların gerçekleşeceğini tahmin etmiyor muyuz? Siz yıllardır derbilere seyirci götürmediniz. Şu olayı mı engelleyemediniz? Burada suçlu aramaya gerek yok. Herkes suçlu” dedi.

Diyarbakır Bağlar kadife çiçekleriyle güzelleşiyor Diyarbakır Bağlar kadife çiçekleriyle güzelleşiyor

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER