Milyonların sevgilisi olarak bilinen ünlü sanatçı Cem Adrian, Diyarbakır’da sevenleriyle buluşuyor. Peki bilet fiyatları ne kadar?

CEM ADRİAN SEZAİ KARAKOÇ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE SEVENLERİYLE BULUŞUYOR
Gönüllere taht kuran şarkıcının müzik ziyafeti sevenlerini bekliyor. Adrian 23 Nisan 2024 Salı günü saat 20: 30’da Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde sahne alacak. 


BİLET FİYATLARI
Salon 2-5. Kategori: 605 Lira
Salon 2-4. Kategori: 660 Lira
Salon 1-3. Kategori: 825 Lira
Salon 1-2. Kategori: 990 Lira
Salon 1-1. Kategori: 1100 Lira
VIP: 1320 Lira

CEM ADRİAN KİMDİR?

Babası esnaf, annesi ev hanımı olan ve Boşnak bir ailenin ikinci çocuğu olarak Edirne'de doğmuştur. Gerçek adı Cem Filiz'dir. Meslek hayatında kullandığı Adrian soyadını doğduğu ve büyüdüğü Edirne şehrinin antik çağlardaki ismi olan Hadrianoupolis'ten esinlenerek aldığını belirtmiştir

Cem Adrian, müzik ile uğraşmaya ortaokul yıllarında başlamıştır. İstanbul'a gelmeden önce, Edirne'de bölgesel yayın yapan bir radyoda 6 yıl çalışmıştır. Bu radyoda sunucu ve yayın yönetmeni görevlerini yürütmüştür.

Diyarbakır’da ortalık toz duman! Çağrı geldi Diyarbakır’da ortalık toz duman! Çağrı geldi

2004 yılında, İstanbul'da bir kafede falcı olarak çalıştığı sırada, Demet Sağıroğlu ile tanışmıştır. Sağıroğlu aracılığıyla Fazıl Say’a bir deneme kaydı gönderdi. Adrian'ın profesyonel şarkıcılık yolunda, Demet Sağıroğlu vasıtasıyla tanıştığı Fazıl Say hayatının dönüm noktası olmuştur.

Muhabir: Abdullah AKYOL