Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla  bir mesaj yayımladı.

DEM Parti, Cumhuriyet'in ilan edilmesinin 101'inci yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj paylaştı. Mesajda şu ifadelere yer verildi:

Ekrem İmamoğlu cezaevinden ailesiyle birlikte poz verdi! Ekrem İmamoğlu cezaevinden ailesiyle birlikte poz verdi!

“ANAYASA, ÖZGÜR VE EŞİT YURTTAŞ...”

“Cumhuriyet’in kuruluşunun 101. yılındayız. Doğruları, yanlışları ve eksikleri ile 100 yılı geride bırakan Cumhuriyet, bugün de toplumsal barışını tesis etmiş ve çoğulcu toplum yapısına uygun Demokratik Cumhuriyet hedefine ulaşmayı bekliyor.

Demokratik Cumhuriyeti inşa etmek ve geliştirmek bizlerin hedefidir. Demokratik Anayasa, özgür ve eşit yurttaş, demokratik toplum ve hukukun üstünlüğü temelinde Cumhuriyeti demokratikleştirme hedefimizi Türkiye halkları ile bir kez daha paylaşıyoruz.”

Kaynak: Haber Merkezi