Diyarbakır temsilcisi bugün saat 16.00’da İstanbul’da Ümraniyespor’a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk devresi Amedspor’un 2/1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Amedspor’un sözleşmesini feshettiği 2 oyuncu gözaltına alındı!
Amedspor’un sözleşmesini feshettiği 2 oyuncu gözaltına alındı!
İçeriği Görüntüle

Amedspor Ümraniyespor

İŞTE MAÇIN DETAYLARI

Karşılaşmanın ilk devresi Andre Poko’nun ve Burak Öksüz’ün kendi kalesine golü ile Amedspor’u 2/0 öne geçirirken 45’te Batuhan Çelik’in golü ile maçın ilk yarısı 2/1’lik skorla tamamlanmış oldu.

Karşılaşmanın ikinci devresinde ise yine Batuhan Çelik’in golü ile 53.dakikada skor 2/2 oldu. 74’te ise Amedspor’un golcü forveti Felix Afena Gyan’ın golü ile skor 3/2 oldu. Ancak Amedspor’un sevinci kısa sürdü ve 79’da Benny’nin golü ile Ümraniyespor skoru 3/3 yaptı.

Maçın uzatma dakikalarında ise Mbaye Diagne sahneye çıktı ve Diyarbakır temsilcisine galibiyeti getiren golü attı. Böylece maç 4/3’lük skorla Amedspor galibiyeti ile sonuçlanmış oldu.

Amedspor puanını 32’ye çıkartırken Ümraniyespor ise 15’te kaldı.

Muhabir: Onurcan GÜLER