Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, manzarası ve uygun fiyatlarıyla büyük ilgi gören Fiskaya Sosyal Tesisleri'ne benzer yeni bir tesis açacağını duyurdu. İkinci yeni sosyal tesis özellikle öğrenciler ve dar gelirli vatandaşlar yanı sıra kentin farklı kesimlerinden gelen ziyaretçilere hitap etmesi bekleniyor.

“İKİNCİ SOSYAL TESİS AÇILACAK”
Diyarbakır’da şu an sadece bir sosyal tesis bulunuyor; o da Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Fiskaya Sosyal Tesisleri. Dicle Vadisi ve Hevsel Bahçeleri'ne bakan bu tesis, Haziran 2025'te halkın hizmetine sunuldu.

Diyarbakır Newroz’unun sanatçıları belli oldu: İşte isimleri
Diyarbakır Newroz’unun sanatçıları belli oldu: İşte isimleri
İçeriği Görüntüle

FİYATLAR UYGUN, ZİYARETÇİLER YOĞUN
Yaz aylarında günlük binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Fiskaya, kalite ve hijyenin yanı sıra uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Çay 10 TL, kahvaltı çeşitleri 120 TL, pizzalar 120-150 TL arasında değişirken, hamburger ise sadece 110 TL.

GÜNLÜK 3- 4 BİN KİŞYE HİZMET
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan MED A.Ş. Genel Koordinatörü Özcan Ortaç, yaz aylarında günlük ortalama 3 bin ila 4 bin arasında kişiye hizmet verildiğini aktardı.

Ortaç, "İnsanlar çocuklarıyla güzel vakit geçirebiliyor. Dışarıya oranla çok uygun fiyatlar. Dışarıda bir çay en az 20 ya da 30 TL. Burada 10 TL. Su 10 TL. Halk o yüzden tercih ediyor" diye kaydetti. Ortaç, belediyenin önümüzdeki dönemde yeni bir tesis açmayı planladığını dile getirdi.

Kaynak: MA