Diyarbakır 15 Yaş Altı Gençler Futbol Ligi'nde şampiyon Diyar İnter oldu. 16 maçta 15 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Mavi- Siyahlılar rekorlarla ipi göğüsledi.

SEZON TAMAMLANDI DİYAR İNTER ŞAMPİYON OLDU

Diyarbakır U15 Gençler Futbol Ligi'nde sezon tamamlanırken, mutlu sona ulaşan taraf Diyar İnter oldu.

Diyarbakır Büyükşehir'den önemli galibiyet: Van Büyükşehir'i yendi Diyarbakır Büyükşehir'den önemli galibiyet: Van Büyükşehir'i yendi

Grup maçları ve play-off dahil oynadığı 16 maçta da yenilgi yüzü görmeyen Diyar İnter, Diyarbakır'ı Türkiye Şampiyonası'nda temsil etme hakkı kazandı.

ŞAMPİYONLUKLARA ABONE OLDU

Diyar İnter, bu başarıyla son yıllardaki şampiyonluklarına bir yenisini ekledi.

Kulüp Başkanı Ahmet Süer, U15 takımının başarısından dolayı teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ederek,

"En önemli amacımız gençleri futbola kazandırmak. Ancak sportif başarılara önem veriyoruz. Şampiyonluklar bu yolda motivasyonumuzu artırıyor" diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi