Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Diyarbakır dahil 81 ildeki ücretsiz doğalgaz kullanım süresinin 1 Mayıs 2024'e kadar uzatıldığını duyurdu.

1 MAYIS 2024’E KADAR ÜCRETSİZ

Geçtiğimiz yılın başında başlatılan ücretsiz doğalgaz uygulaması, 31 Mayıs 2023 tarihinde son bulmuştu. Ancak, Bakan Bayraktar'ın duyurusuyla birlikte, 1 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek olan yeni kampanya ile vatandaşlara ekonomik bir destek daha sağlanmış oldu.

25 METREKÜPÜNÜ ÜCRETSİZ OLARAK

Bu kapsamda, 1 Mayıs 2024 tarihine kadar herkes, kullanılan doğalgazın ilk 25 metreküpünü ücretsiz olarak kullanabilecek. Yani, vatandaşlar bu süre zarfında doğalgaz faturalarının belirli bir kısmından muaf olacaklar.

Diyarbakır’da ‘Ucuz Fuarı’na tepki: Esnaf etkilenecek! Diyarbakır’da ‘Ucuz Fuarı’na tepki: Esnaf etkilenecek!

100 İLE 110 TL ARASINDA İNDİRİM

Bu uygulama ile aylık ortalama 100 ile 110 TL arasında bir indirim vatandaşlara sağlanacak. (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi