Diyarbakır, İstanbul ve Belçika’nın başkenti Brüksel’de çekimleri yapılan “3310’dan Tüm Birimlere” sinema filminin galası ilk olarak yine bölge illeri arasında yer alan komşu Batman’da yapılacak. Sonrasında Mardin’de yapılacak. Peki film ne zaman vizyona girecek?

Diyarbakır'da hizmetleriyle gönüllerde taht kuran Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın hayatı film oldu. Yönetmen Mazlum Yiğit’in “3310’dan Tüm Birimlere” isimli filmi 12 Ocak’ta sinemalarda gösterime girecek.

Diyarbakır’da uyarı geldi! 24 bölgeye su verilmeyecek Diyarbakır’da uyarı geldi! 24 bölgeye su verilmeyecek

DİYARBAKIR’DA ÇEKİMLERİ YAPILDI

24 Ocak 2001 tarihinde uğradığı silahlı saldırı sonucu 5 mesai arkadaşı ile şehit edilen İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın hayatının anlatıldığı filmin konusu başarılı ve halkının yanında olan bir emniyet müdürü olmakta.

DİYARBAKIR’DA ÇEKİLEN FİLMDE KİM OYNUYOR?

Konu alındığı filmde yazar ve yönetmenlik koltuğunda Mazlum Yiğit yer alırken oyuncular arasındaysa Hakan Meriçliler, Ayhan Taş, Hülya Diken, İskender Bağcılar, İzzet Çivril, Hakan Kara, Nihal Savaç, Ezmira Abay, Osman Koyun, Yaşar Gündem, Nevide Çiçek, Ozan Yıldırım ve İzzettin Altundağ adlı ünlü isimler yer alıyor.

“3310’DAN TÜM BİRİMLERE” FİLMİNİN DİYARBAKIR GALASI NE ZAMAN?

Film 12 Ocak’ta sinemalarda sevenleri ile buluşmaya hazırlanırken ilk galası da Batman’da gerçekleşmiş olacak. Mardin’de 13 Ocak’ta oyuncu gösterimi olacak olan filmin ayrıca Diyarbakır’da da oyuncu gösterimi olacak. Filme harcanan bütçe ise yaklaşık yedi milyon civarında olmuştu.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER