Diyarbakır’da vatandaş isyan etti: “Şikayet etmekten bıktık”
Diyarbakır’da vatandaş isyan etti: “Şikayet etmekten bıktık”
İçeriği Görüntüle

Diyarbakır’ın tarihi Sur ilçesinde çekilen ve ünlü oyuncu Cihangir Ceyhan ve Eylül Ersöz’ü başrol oynadığı "Fırtına Kız" filminin çekimleri başladı. Filmin yönetmenliğini Hasan Doğan, senaryosunu ise Esen Ali Bilen üstleniyor.

Fırtına Kız Filmi Cihangir Ceyhan Eylül Ersöz

Fırtına Kız filmi, Diyarbakır sokaklarından Milli Takıma uzanan imkansızlıklara kafa tutan bir kadın hikayesini anlatıyor. Filmde baba rolünü ünlü oyuncu Cihangir Ceyhan oynayacak. Eski bir futbolcu baba olan Cihangir Ceyhan’a kızı rolünde ise genç oyuncu Eylül Ersöz eşlik edecek.

İşte Fırtına Kız filminden gelen ilk görüntüler şöyle:

FIRTINA KIZ FİLMİN OYUNCULARI
Fırtına Kız filminde Cihangir Ceyhan (İsmail) ve Eylül Ersöz’e Kemal Uçar (Şenol Öğretmen), Burcu Kara (Havva), Can Bartu (Ömer), Nebil Sayın (Enver), Duygu Bakar(Şükran), Timur Ölkebaş (Teknik Direktör), Mehmet Ali Kaptanlar (Dede), Cem Cücenoğlu (Müdür), eşlik edecek.

Muhabir: Fatih SURUÇ