Çalışan emeklilere verilecek olan beş bin liralık ikramiye için yeni detaylar da geliyor. Meclis’ten geçen teklifin iki gün içerisinde Resmi Gazete’de yayımlanması bekleniyor. Ekonomim’de yer alan habere göre, Resmi Gazete bildirisi sonrasındaysa SGK ödeme takvimini açıklayacak. Ödeme takvimi ise iki gün içerisinde bir netlik kazanacak.

MİLYONLARCA EMEKLİ BEKLİYOR KARAR MECLİS’TEN ÇIKIYOR!

Diyarbakır’da dev fuar! Turizm ve lezzet bir arada olacak Diyarbakır’da dev fuar! Turizm ve lezzet bir arada olacak

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren kararda gözler Meclis Genel Kurulu’na çevrildi. Ekonomi ile ilgili olarak düzenlemeler içeren kanunlarda değişiklik yapılması görüşülüyor. Buna göre teklifi 55.maddesi de kabul edildi. Bu maddeye göre de çalışan emeklilere beş bin lira verilmesi kabul edilmiş oldu.

İKRAMİYE NE ZAMAN VERİLECEK?

Çalışan emekliler için verilecek olan beş bin liralık ikramiyeyi öngören düzenleme TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Şimdi sırada gözlerin çevrildiği Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kararı kaldı. Ödeme takviminin de iki gün içerisinde netlik kazanması bekleniyor. Resmi Gazete’de yayımlanacak olan kararla beraber ödemelerin iki gün içerisinde hesaplara yatırılması bekleniyor.

Editör: Mücadele Gazetesi