Bursaspor - Diyarbekirspor maçında çıkan olayların baş aktörlerinden olan ve kadro dışı bırakılan Çağatay Yılmaz’ın affedildiği açıklandı. Diyarbekirspor futbolcuların Bursa’da saldırıya uğradıkları maç Diyarbakır’da gündem olmuştu.

Diyarbekirspor'a Saldıran Bursaspor’lu Eski Amedspor’lu Çıktı!

Diyarbakır Büyükşehir’den çocuklara sürpriz! Ücretsiz olacak Diyarbakır Büyükşehir’den çocuklara sürpriz! Ücretsiz olacak

Bursasporlu Yılmaz, 2-0 mağlup oldukları Diyarbekirspor maçında hem kırmızı kart gördü, hem de maç sonrasında Bursa ekibinde kadro dışı bırakılmıştı.

AMEDSPOR’DA FORMA GİYMİŞTİ
2021/2022 sezonunda Bursaspor’dan Amedspor’a transfer olan Çağatay Yılmaz, 2 kupa maçında olmak üzere toplamda 10 maça çıktı. Sadece 1 kupa maçında 11’de başlayan Yılmaz, ligde 1 gol attı.

BURSASPOR BAŞKANI AÇIKLADI
Bursaspor Başkanı Recep Günay, kulüp tesislerinde yaptığı açıklamada, “Kadro dışı bıraktığımız futbolcuların cezalarını affettik. Bursaspor’da satılacak bir futbolcu da yok. Biz satma niyetinde değiliz. Talip çok. Bu da güzel bir şey. Teklif yok desek yalan olur. Yusuf, Yiğit, Çağatay Hepsine var. Ama Bursaspor buradan çıkana kadar satmak yok. Önce Bursaspor.” Açıklamasında bulundu. (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi