Diyarbakır’da Kurban Bayramı mesaisi başladı! Kurbanlık fiyatları ne kadar? Diyarbakır’da Kurban Bayramı mesaisi başladı! Kurbanlık fiyatları ne kadar?

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelinde içme suyu depolarının sağlıklı, temiz ve kesintisiz hizmet verebilmesi için standartlara uygun şekilde bakım ve onarımlarını sürdürüyor. Ekipler, Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi’ndeki DİSKİ Genel Müdürlüğü hizmet binasının bahçesinde bulunan merkez içme suyu deposu ve Kayapınar ilçesi Talaytepe Mahallesi’ndeki TOKİ 5000 metreküplük içme suyu deposunda başlattığı bakım ve onarım çalışmasını tamamladı.

İÇME SUYU DEPOLARI İŞLEME ALINDI
Basınçlı su ile depoların altında ve duvarlarda biriken tortu ve toprağı temizleyen DİSKİ ekipleri, daha sonra içme suyu depolarını özel kimyasal madde ile dezenfekte etti. Çalışmalar tamamladıktan sonra kentin su ihtiyacını karşılayan merkez içme suyu deposu ve TOKİ 5000 metreküplük içme suyu deposu işleme alındı.

VATANDAŞLARA TEMİZ SU
DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, bakım ve onarımları biten merkez içme suyu deposu ve TOKİ 5000 metreküplük içme suyu deposunu yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi alan Tutşi, ekiplere hızlı ve eksiksiz çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Vatandaşlara temiz ve kaliteli su vermek için çalıştıklarını belirten Tutşi, içme suyu depolarının bakım ve onarımlarını zamanında yaparak vatandaşlara temiz su sağladıklarını söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi