Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, adaylar başvurularını 23-27 Şubat 2024 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresinden yapacak. Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir iş yeri (çalıştırılacağı il) ve bir mesleğe başvuru yapabilecek. Peki Diyarbakır'da kaç işçi alınacak? Başvurular ne zaman?

DİYARBAKIR’DA 100 İŞÇİ ALINACAK
Diyarbakır’da İŞKUR tarafından yapılan duyuruda 100 kişilik bir alım yapılacağı duyuruldu. Peki nerelerde kaç kişilik alım yapılacak?

DİYARBAKIR’DA HANGİ MESLEKLERDEN ALIM YAPILACAK?
Diyarbakır’da sürekli işçi olarak Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışacak personel alımının başvuruları bugün (23 Şubat) başladı. Buna göre Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı (2), Klinik Destek Elemanı (8), Güvenlik Görevlisi (40) ve Temizlik Görevlisi (50) olmak üzere toplamda 100 kişilik bir personel alımı yapılacak. İŞKUR Diyarbakır alımlara ilişkin açıklamayı ve duyurusunu şu şekilde yaptı:

Diyarbakır'da Aile Haftası için yürüdüler Diyarbakır'da Aile Haftası için yürüdüler

“Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye Geneli yayınlanan ve çalışma ili Diyarbakır olarak belirtilen işgücü taleplerine ait bilgiler aşağıda belirtilmiştir.”

İşte duyuru paylaşımı:

Duyurualım
 

Kaynak: Haber Merkezi