Olay, merkez Bağlar ilçesi Bayramoğlu Caddesinde bulunan İpsan Apartmanı’nda meydana geldi. Kombi elektrik panosundan çıkan alevler paniğe neden oldu. Olayda 3’ü çocuk olmak üzere toplam 5 kişi dumandan etkilendi.

Diyarbakır’da Kombi Alev Aldı 5 Kişi Dumandan Etkilendi

EKİPLER MÜDAHALE ETTİ
Yangına çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Dumandan etkilenen vatandaşlara olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta müdahale edildi. Yetkililer, olayla ilgili inceleme başlatıldığını bildirdi.

Malatya’da şiddetli deprem oldu: İşte adresi!
Malatya’da şiddetli deprem oldu: İşte adresi!
İçeriği Görüntüle

BİR AİLE DUMANDAN ETKİLENDİ
Ev sahibi Sadık Özçelik, yangının balkondaki kombi elektrik panosundan çıktığını son anda fark ettiklerini söyledi. Özçelik, "Ben, eşim ve 3 çocuğum dumandan etkilendi. Sağlık ekipleri oksijen verdi şuan durumumuz iyi. İtfaiye ekiplerinden şikayetçi olacağım çok geç geldiler, bu kadar büyümeyebilirdi zamanında gelseydiler. Çok şükür olan mala oldu canımız sağ Allah’a şükür" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA