KESK Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi İstasyon Meydanı’nda yarın (2 Aralık) saat: 13.00’te miting yapacağını duyurmuştu. Valilikten bugün yayınlanan duyuruda miting öncesi hangi yolların trafiğe kapatılacağı açıklandı. Peki Diyarbakır’da yarın gerçekleşecek olan miting öncesi hangi yollar trafiğe kapalı hale gelecek? İşte detayları…

DİYARBAKIR’DA TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR BELLİ OLDU

Bu akşam (1 Aralık) saat 20.00 itibariyle Mehmet Akif Ersoy Bulvarı, Akkoyunlu Cadesi, İstasyon Caddesi, İstasyon Köprüsü, Cemiloğlu Caddesi, Göçmenler Caddesi araç trafiğine kapatılacak ayrıca araçların park edilmesine de müsaade edilmeyeceği belirtildi. Buna rağmen park eden araçlarda çekici marifeti ile otoparklara çekileceği belirtildi. Vatandaşların bu hususta herhangi bir mağduriyet yaşamaması için valilik duyurusunu yaptı.

Çin’den Diyarbakır’a dev yatırım! 1500 işçi alınacak Çin’den Diyarbakır’a dev yatırım! 1500 işçi alınacak

TRAFİĞE AÇIK OLACAK YOLLAR

Bu duyurunun yanı sıra Diyarbakır’da araçlarını nereye park etmeleri hususunda da ayrıntılara yer verildi. Buna göre, Kılavuz Caddesi, Fatih Caddesi, Yaşar Kemal Caddesi ve Gürsel Caddesi vatandaşlara alternatif park alanı olarak tavsiye edildi. (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi