Merkez Sur ilçesinde bulunan ve kentin en kalabalık caddelerden biri olan Gazi Caddesi’nde kazı kazan satılan yerin etrafında günde onlarca vatandaş zengin olma hayaliyle tezgahın etrafında toplanıyor.

“BOZUK PARA YA ZENGİN EDİYOR YA DA HÜSRANA UĞRATIYOR”
Ekonomik nedenlerden dolayı vatandaşlar kısa yoldan zengin olmanın derdinde. Sur ilçesinde günde onlarca vatandaş zengin olmak için kazı kazan oynuyor. Bozuk para ile kazıtılan kazı kazanlar vatandaşı ya hüsrana uğratıyor ya da tüm yaşam koşullarını değiştirebiliyor. 

Diyarbakır’da ev piyasası tepe taklak! Herkes faize yöneldi Diyarbakır’da ev piyasası tepe taklak! Herkes faize yöneldi

“EN FAZLA KAZANAN ŞEHİR AYDIN OLDU”
Şuana kadar kazı kazandan en fazla kazanan şehir Aydın oldu. Söke ilçesinde bir vatandaş tam 12 milyon lira kazandı. Milyonda bir ihtimal olan bu duruma rağmen insanlar zengin olma hayalini bırakmıyor.

“İNSANLARA TAVSİYE ETMİYORUM”
Mücadele gazetemize konuşan bir vatandaş; “Ekonomik nedenlerden dolayı ilk defa şansımı denemek istedim belki bugün şans yüzüme güler diye. Ama insanlara pek tavsiye etmiyorum. Çünkü hem milyonda bir ihtimal hem de bu durum alışkanlık haline getirilebiliyor. Çünkü insanlar kazanma hırsıyla elindeki tüm varlığını da kaybedebilir.” Diye konuştu

Muhabir: Abdullah AKYOL