Diyarbakır’da kendilerine, “Amedli Müslüman Gençler” ismini takan bir grup, kentin birçok noktasında pankartlar açtı. Pankartlarda “Yaşasın Şeriat”, “Şeyh Said’in Torunları” ve “Laikliğe, Kemalizm’e Sosyalizme Geçit Yok” ifadeleri yer aldı.
Diyarbakır’da ‘Yaşasın Şeriat’ pankartı!
— Mücadele (@MucadeleGzt) May 17, 2025
Kendilerine “Amedli Müslüman Gençler” ismini takan bir grup, kentin birçok noktasında pankartlar açtı. Pankartlarda “Yaşasın Şeriat”, “Şeyh Said’in Torunları” ve “Laikliğe, Kemalizm’e Sosyalizme Geçit Yok” ifadeleri yer aldı. pic.twitter.com/4eVYUQ1hxV
Diyarbakır'da kentin çeşitli noktalarına asılan “Yaşasın Şeriat!” ve “Kemalizm’e Geçit Yok” yazılı pankartlar gündem oldu. Dün akşam saatlerinde özellikle merkezi bölgelerde fark edilen pankartlar, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.