Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, başta içme suyu olmak üzere altyapı alanlarında vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. DİSKİ, Sur ilçesinin yeni yerleşim yerlerinden olan Yukarıkılıçtaşı Mahallesi’nde kanalizasyon hattı çalışmaları sona gelindi.

KANALİZASYON HATTI BULUNMAYAN MAHALLELERDE ATIKSULAR BERTARAF EDİLECEK
DİSKİ, Sur ilçesinin muhtelif mahallelerinde kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısını yenileme ve geliştirme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda kanalizasyon hattı bulunmayan mahallelerde devam eden çalışmalarla atıksular bertaraf edilecek, vidanjör kullanımı azaltılacak.

Diyarbakır’da Kurban Bayramı mesaisi başladı! Kurbanlık fiyatları ne kadar? Diyarbakır’da Kurban Bayramı mesaisi başladı! Kurbanlık fiyatları ne kadar?

MAHALLEDEKİ KANALİZASYON ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ
Yukarıkılıçtaş Mahallesinde ise 5.854 metre kanalizasyon şebekesi, 3.383 metre kanalizasyon terfi hattında sona gelindi. Tutşi, çalışma yapılan alanları incelemelerde bulundu. Tutşi, yaptığı açıklamada ”Kentin, modern ve konforlu bir altyapıya kavuşmasını sağlamak için sorunlu olan bölgelerde çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını ifade eden Tutşi, DİSKİ Genel Müdürlüğü’nün vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirerek gerekli adımları attığını belirtti” dedi.

Haber: Ejder Ediz IŞIK
 

Editör: Mücadele Gazetesi