Yargı dizisindeki Pars Savcı performansından sonra Bahar ile ekranlara hızlı bir dönüş yapan yetenekli oyuncu Mehmet Yılmaz Ak sosyal medyanın konuşulanlarından olmayı başarıyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Ecem Özkaya gibi sevilen oyuncular ile Bahar dizisinde boşrolü paylaşan Mehmet Yılmaz Ak özel hayatıyla merak konusu oluyor.

Bekar olan 38 yaşındaki Mehmet Yılmaz Ak başarılı oyunculuğunun yanı sıra sempatik halleriyle de büyük ilgi görüyor. Bekar olan 38 yaşındaki Bahar'ın Timur'u Mehmet Yılmaz Ak'ın aslen nereli olduğunu ilk defa duyan hayranları ise oldukça şaşırıyor.

Diyarbakır’da turizm hedefi açıkladı! Turist sayısı belli oldu Diyarbakır’da turizm hedefi açıkladı! Turist sayısı belli oldu

MEHMET YILMAZ AK KİMDİR?
8 Şubat 1986 tarihinde Diyarbakır'da doğan Mehmet Yılmaz Ak, oyuncu ve oyun yazarıdır. Altı çocuklu bir ailenin en küçük üyesidir. Dizi oyunculuğuna "Ben de Özledim" dizisiyle adım atan Ak, daha sonra "İçerde", "Çukur", "Ramo", "Dudullu Postası", "Hakan: Muhafız", "Halka", "Kurşun" ve "Ya İstiklal Ya Ölüm" gibi dizilerde yer almıştır. 2021-2023 yılları arasında "Yargı" adlı Türk televizyon dizisinde "Savcı Pars" karakteriyle ön plana çıkmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi