Diyarbakır Ulu Camii’de İslam'ı vatandaşlara anlatarak kentin sembol ismi haline gelen Ramazan Hoca (Ramazan Pişkin) İstanbul’un Fatih ilçesi Kocamustafapaşa Caddesi'ndeki iş yerinde kimliği belirsiz kişilerce bıçaklandı.

Ramazan Pişkin

Ramazan Pişkin

RAMAZAN HOCA'NIN VEFATI SEVENLERİNİ YASA BOĞDU
Sağlık görevlilerince hastaneye kaldırılan Ramazan Hoca, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ramazan Hoca'nın vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Ramazan Hoca (Ramazan Pişkin)

SALDIRGAN KAÇTI
Saldırgan olay yerinden kaçarken, polis şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

RAMAZAN HOCA NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?
Görgü tanıklarından biri "Videolarında da dediği gibi sürekli tehdit edildiğini söylüyordu. Kendisine neden Diyarbakır'dan buraya taşındığını sordum. Bana orada anlattıklarımı burada da anlatmaya çalışacağım dedi" ifadelerini kullandı.

Ramazan Hoca

Bakan Tekin Diyarbakır’da öğretmen atamaları için tarih verdi Bakan Tekin Diyarbakır’da öğretmen atamaları için tarih verdi

DİYARBAKIR RAMAZAN HOCA KİMDİR?
Diyarbakır’ın sevilen simalarından olan ‘Ramazan Hoca’ Ramazan Pişkin akıl sağlığı yerinde olmadığı gerekçesiyle Elazığ Fetih Sekin Şehir Hastanesi Psikiyatri Bölümünde tedavi altına alındı. Diyarbakır`da yıllardan beridir tarihi Ulu Camii`nde ücretsiz olarak hizmetlerde bulunan ve ziyaretçilere caminin tarihiyle birlikte İslam`ı anlatan Ramazan Pişkin, tedavi altına alındı. Diyarbakırlı 47 yaşındaki Ramazan Pişkin, kendini İslamiyet’e adamış. Küçük yaşlardan beri İslam’ı araştırıp dini kitaplar okuyan Ramazan Pişkin, bir süre sonra çevresinden “Deli” damgası yemeye başladı. Hiç kimseyi umursamayan Ramazan Pişkin, küçük yaşlardan araştırıp öğrendiği bilgileri Ulu Cami’de vatandaşlara anlatmaya başladı.

Ramazan Hoca geçtiğimiz yıl Diyarbaır'dan İstanbul'a taşınmış orada açtığı bir çay ocağını işletiyordu. (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi