Amedspor bu hafta deplasmanda Düzcespor’a konuk olacak. Karşılaşmadaysa Düzcespor’un kalesini Diyarbakırlı kaleci Gökhan Siverek’in koruması bekleniyor. Peki Gökhan Siverek kimdir?

Gökhan Siverek

Amedspor taraftarı istiyordu: Yeni adresi belli oldu! Amedspor taraftarı istiyordu: Yeni adresi belli oldu!

DİYARBAKIRLI KALECİ GÖKHAN SİVEREK
1991 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen kaleci futbol kariyerine Eskişehirspor altyapısında başladı ve sonra Ankara Demirspor’a kiralandı. Tavşanlı Linyitspor, Çorum Belediyespor ve Sarıyer’de birbiri ardına kiralık olarak performans gösteren kaleci Eskişehirspor’un as kadrosunda 2017-18 sezonunda kendine yer buldu. Daha sonraki yıllarda sırasıyla Düzcespor, Ergene Velimeşe ve İnegölspor’a transfer olan kaleci 2022-23 sezonunda memleketinin takımı olan Diyarbekirspor’a imza attı.

GÖKHAN SİVEREK DİYARBEKİRSPOR’DA
Diyarbekirspor performansı da gösteren kaleci memleketinin takımında çok fazla forma şansı bulamadı. Kurtuluş Yurt gibi deneyimli bir kalecinin yedeği olarak performans gösteren Siverek burada toplam sekiz karşılaşmaya çıktı. Sezon ortasında tekrar eski kulübü İnegölspor’a transfer olan kaleci buradan da Zonguldak Kömürspor’a gitti.

Siverek, devre arasında Düzcespor’a transfer olarak forma terletirken iki karşılaşmaya çıktı. Bu hafta oynanacak Amedspor karşılaşmasında oyuncunun kadroda yer alması bekleniyor.

DÜZCESPOR AMEDSPOR MAÇI NE ZAMAN?
Düzcespor Amedspor maçı 27 Ocak Cumartesi günü saat: 14.00’da Düzce Şehir Stadyumu’nda oynanacak.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER