TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Diyarbekirspor’un Bursaspor’u 2-0 mağlup ettiği maçın uzatmasında çıkan olayların baş aktörlerinden Çağatay Yılmaz’ın Amedspor’da forma giydiği ortaya çıktı.

ÇAĞATAY YILMAZ’IN AMEDSPOR KARNESİ
2021/2022 sezonunda Bursaspor’dan Amedspor’a transfer olan Çağatay Yılmaz, 2 kupa maçında olmak üzere toplamda 10 maça çıktı. Sadece 1 kupa maçında 11’de başlayan Yılmaz, ligde 1 gol attı.

Çağatay Yılmaz

BURSASPOR’DA KADRO DIŞI BIRAKILDI
Bursasporlu Yılmaz, 2-0 mağlup oldukları Diyarbekirspor maçında hem kırmızı kart gördü, hem de maç sonrasında Bursa ekibinde kadro dışı bırakıldı.

Dünya Kupasında Amedspor, Türkiye’yi temsil edecek! Dünya Kupasında Amedspor, Türkiye’yi temsil edecek!

YILMAZ, PFDK’YA SEVK EDİLDİ
TFF, Diyarbekirspor maçı sonrasında Çağatay Yılmaz’ı PFDK'ya sevk etti. TFF’den yapılan açıklamada, “BURSASPOR Kulübü futbolcusu ÇAĞATAY YILMAZ’ın aynı müsabakadaki “saldırısı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca ve “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 21.12.2023 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.” Denildi.

BURSASPOR BAŞKANINDAN ÇAĞATAY YILMAZ AÇIKLAMASI
Bursaspor Başkanı Recep Günay, Diyarbekirspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada kadro dışı bırakılan Çağatay Yılmaz'ı affetmeyeceklerini söyledi. Günay, "Eğer sorumluluk ve disiplin yoksa teknik direktör, yönetici ve başkan olarak bir şey yapamazsın. Maç raporunu okuduk. Durup dururken bu kararı almadık. Maç bitmiş, artık dönme şansın yok. İki dakika kala bu hırs niye? Keşke bu hırsı saha içinde gösterseydi de 5-0 yenilseydik. Kavga çıktığında o kadar hırs ve güç vardı da niye sahaya yansıtmadınız? Gerek var mıydı kavga çıkarmaya? Kim yaptıysa bedel ödeyecek. Af yok, satmak da yok. Satmak ona ödül vermektedir. 'Kadro dışı bırakmayalım, isteyenler var ve bedeli düşer' denildi. Onurumuz ve gururumuz paradan daha önemli. Kulübün kaderiyle kimse oynayamaz." Dedi.

Haber: Fatih SURUÇ

Editör: Fatih Suruç