Diyarbekirspor’un da formasını terletmiş olan Yasin Palaz bugünse Amedspor’a karşı performans gösterecek. Oyuncunun nasıl bir performans göstereceği, karşılaşmaya ilk 11’de başlaması bekleniyor. Peki Yasin Palaz kimdir?

DİYARBEKİRSPOR FORMASI DA GİYDİ

1988 yılında İstanbul Bakırköy’de dünyaya gelen Yasin Palaz profesyonel futbol kariyerine 2005-06 sezonunda Yalovaspor’da başladı. Sonraki yıllarda Orhangazi G.Birliği, Bilecikspor, Hatayspor, Adıyamanspor, Türk Telekom, Bozüyükspor formaları terletti. 2011-12 yılında Yeni Malatyaspor’a transfer olan futbolcu iki yıl kadar burada performans gösterdikten sonra Bandırmaspor’a transfer oldu. İki sezon kadar da burada oynayan futbolcu Alanyaspor’a transfer oldu. Defalarca TFF 1.Lig performansı gösteren oyuncu kariyeri boyunca Süper Lig’de oynama fırsatı yakalayamadı. 2016-17 sezonunda Gazişehir Gaziantep’e transfer olan futbolcu kısa bir dönem Keçiörengücü’ne de kiralandı.

Süper Lig'den geldi! Amedspor ilk forvet transferini duyurdu Süper Lig'den geldi! Amedspor ilk forvet transferini duyurdu

2018-19 sezonunda Altay’a transfer olan futbolcu iki sezon performansın ardından Hekimoğlu Trabzon’a transfer oldu. 2022-23 sezonunda Diyarbekirspor forması terleten futbolcu burada çok az karşılaşmaya çıktı. İki maça çıkan futbolcu sezon arasında İnegölspor’a transfer oldu. Orada da 15 karşılaşmaya çıkan futbolcu sezon sonunda Düzcespor’a transfer oldu. Ligin ilk devresinde Düzcespor’da 19 karşılaşmaya çıkan futbolcu şuana kadar herhangi bir gol kaydedemedi. Kariyerindeki en fazla golü ise Yeni Malatyaspor’da kaydeden defans oyuncusu Palaz, burada üç gol atabildi. Bugün ise Düzcespor’un Amedspor’u konuk edeceği karşılaşmada ilk 11’de olması muhtemel oyuncu nasıl bir performans gösterecek bilmiyoruz.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER