TFF 2.Lig Beyaz Grupta son olarak güçlü rakibi Bucaspor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek ikincilik yarışına yeniden ortak olan  Diyarbekirspor’un rakiplerinden 1461 Trabzon FK’da başkan Celil Hekimoğlu, karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sitem etti. 

Diyarbekirspor 9 maçtır kazanamıyor! Diyarbekirspor 9 maçtır kazanamıyor!

1461 Trabzon FK’ başkanı Celil Hekimoğlu’nun sosylam medyadan yaptığı açıklama şu şekilde;

“Üzülerek söylüyorumki bu şehir bu takımın yanında olsaydı açık ara şampiyon olabilirdik.
Ama bizde hep eleştiri, hep sitem. Maçlar 10-20 tl gelen seyirci 500-1.000 kişi Rakiplerimiz, Bakanıyla, Valisiyle, Belediye başkanlarıyla, Milletvekilleriyle tam destek verirken biz yokları oynuyoruz. Sağolsun sayın Ertuğrul Doğan ve Trabzonspor yönetiminin oyuncu desteği ile bir nebze nefes aldık.
Ama yine hiç bir şey bitmiş değil. Bu takım çok güçlü bir takım ve bu kez play off'da başarabilecek güçteyiz.Ama çok güçlü taraftar desteği ile. Unutmayın ki bu ligden düşen takımlar, Bursaspor, Adıyamanspor, Kırşehirspor gibi şehir takımları. 1461 Trabzon FK ise 5 yıldır Play Off'larda. En büyük markası Futbol ve Trabzonspor olan bu şehir 1461 Trabzon ve Sebat spora biraz el verse çok şeyler başarabiliriz.Ancak tek başımıza bu kadar.”

Kaynak: Haber Merkezi