Düzcespor forması terleten üç futbolcu ve bir Diyarbakırlı bu haftaki Amedspor karşılaşmasında eski kulüplerine karşı forma terletecek. Düzcespor deplasmanından üç puan almayı hedefleyen Amedspor bu karşılaşmadan galibiyet alarak Mesut Bakkal yönetimindeki ikinci galibiyetini hedefliyor.

amedspor kadrosu

Amedspor kadrosu

AMEDSPOR’DA FORMA TERLETTİLER ŞİMDİ DÜZCESPOR’A GİTTİLER
Düzcespor’un sahaya çıkması halinde üç futbolcusu bir dönemler Amedspor forması terletiyordu. Şahin Şafakoğlu, Hasan Küçcük ve İlter Ayyıldız. Kaleci Gökhan Siverek’te Diyarbakırlı olarak Düzcespor kalesini koruyan isim olacak.

ŞAHİN ŞAFAKOĞLU AMEDSPOR VE DİYARBEKİRSPOR’DA OYNADI
1993 yılında Denizli’de dünyaya gelen defans oyuncusu Şahin Şafakoğlu kariyerine de memleketinde başladı. Yıllarca Denizli BBSK forması giyen futbolcu 2016-17 senesinde Amedspor forması terletti kulüpten ayrıldı sonra tekrar geldi 2020-21 sezonunda da kadroda yerini aldı ve toplamda 52 maça çıktı. Sonraki yıllarda oyuncu Diyarbekirspor’un da formasını terletti. Şimdi ise Düzcespor’da oynayan futbolcu sezon başından itibaren 22 karşılaşmaya çıkarken iki kez de rakip ağları havalandırdı.

Amedspor’un şampiyonluğunda payı büyüktü! Veda etti Amedspor’un şampiyonluğunda payı büyüktü! Veda etti

HASAN KÜÇÇÜK AMEDSPOR’DA 29 MAÇA ÇIKTI
1988 yılında Çamlıdere’de dünyaya gelen orta saha oyuncusu Hasan Küççük ise kulüp kariyerine Ankara ekibi Etimesgut Şekerspor’da başladı. Sonra sırasıyla Tavşanlı Linyitspor, Türk Telekom ve Hatayspor’a gitti. 2014-15 sezonunda Göztepe’ye transfer olan oyuncu sırayla Keçiörengücü, İnegölspor ve Zonguldak Kömürspor’a imza attı. 2018-19 sezonunda Amedspor’a gelen futbolcu burada bir sezon forma şansı bularak toplamda 29 karşılaşmaya çıktı ve bir de gol kaydetti. Son iki sezondur da Düzcespor forması terleten futbolcu bu sezon 11 karşılaşmaya çıktı.

İLTER AYYILDIZ AMEDSPOR’DA 11 MAÇA ÇIKTI
Avusturya Viyana’da 1992 yılında dünyaya gelen diğer bir orta saha oyuncusu İlter Ayyıldız’da kariyerine Schwechat kulübünde başladı. Daha sonraki yıllarda Admira Wacker forması terleten futbolcu Türkiye’ye adımını Nazilli Belediyespor’la attı. Yarım dönem burada geri kalan yarı sezonu da Amedspor’da geçiren futbolcu 11 karşılaşmada Amedspor forması terletti. Oyuncu bu sezon başındaysa Düzcespor’a transfer olarak bu zamana kadar yalnızca 5 karşılaşmada forma şansı buldu.

AMEDSPOR’DA HEDEF ÜÇPUAN
Amedspor sahaya çıkacağı bu karşılaşmalarda üç puanı hedeflerken bir de Diyarbakırlı kaleci Gökhan Siverek Düzcespor kadrosunda yer alacak. Böylece Diyarbakırlı ismin ve eski futbolcuların Amedspor’a karşı sahada yerlerini alması bekleniyor.

DÜZCESPOR AMEDSPOR MAÇI NE ZAMAN?
Düzcespor Amedspor maçı 27 Ocak Cumartesi günü saat: 14.00’da Düzce Şehir Stadyumu’nda oynanacak.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER