2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor sezona Kemal Kılıç teknik direktörlüğünde başladı. Dokuz karşılaşmaya Kılıç yönetiminde çıkan kulüp bu karşılaşmalarda üç galibiyet üç beraberlik ve üç mağlubiyet alarak ligin 9.haftasında toplam 12 puan aldı. Vanspor karşılaşmasında alınan 2-1’lik mağlubiyetle beraber teknik direktör değişimine giden Diyarbekirspor, Türkiye liglerin en genç teknik direktörüyle anlaştı.

DEM Parti'den Kobanê kararı! Diyarbakır ve 3 ilde eylem çağrısı DEM Parti'den Kobanê kararı! Diyarbakır ve 3 ilde eylem çağrısı
Gökhan Karaaslan

DİYARBEKİRSPOR’DA GÖKHAN KARAASLAN DÖNEMİ

Yeni Mersin İdman Yurdu karşılaşmasıyla profesyonel teknik direktörlük kariyerine başlayan genç teknik adam Karaaslan, ilk maçında da ilk mağlubiyetini Diyarbekirspor ile aldı. Diyarbekirspor Karaaslan yönetiminde de 9 karşılaşmaya çıktı. Bu karşılaşmalardan dört galibiyet, iki beraberlik ve üç mağlubiyet alan kulüp 14 puan almayı başardı. Devre arasına 26 puanla 8.sırada giren Diyarbekirspor’da şimdi genç teknik direktör için de bir nefes alma süreci başladı. Kulübün eksiklere karşı yapacağı transferler ile birlikte ikinci dönemde daha iyi bir çıkış yapması bekleniyor.

DİYARBEKİRSPOR’UN OLAYLI BURSASPOR GALİBİYETİ

İki hafta önce oynanan Bursaspor karşılaşmasında 2-0’lık galibiyet alan Diyarbekirspor, sahada Bursasporlu futbolcuların saldırısına maruz kaldı. Olayların büyümesi üzerine futbolcular kolluk kuvvetleri eşliğinde soyunma odasına girdi. Olaylar gündemde günlerce yer aldığı gibi mecliste de tartışılan meseleler arasında yerini aldı.

Diyarbekirspor, dün (24 Aralık) çıktığı Bucaspor karşılaşmasında ise aldığı 1-0’lık mağlubiyetle devreye 26 puanla böylece girmiş oldu.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER