Türkiye'nin en iyi 10 ilçesi listesi açıklandı. Bu ilçeler, eşsiz güzellikleriyle görenleri büyülüyor. Her biri kendine has doğal özellikleri ve tarihi yapısıyla dikkat çeken bu ilçeler, ziyaretçilerini etkisi altına alıyor. Peki, bu ilçeler nerelerde ve hangileri? İşte en iyi 10 ilçe listesi…

Zonguldak- Ereğli
Tarihin ve doğanın birleştiği yer Karadeniz Ereğli’nin büyüleyici atmosferi herkesi etkisi altına alıyor.

Urfa’da geline kilolarca altın takıldı! Paralar valizle taşındı Urfa’da geline kilolarca altın takıldı! Paralar valizle taşındı

Şanlıurfa- Halfeti
Karagül Diyarı” olarak da bilinen Halfeti, kendine has mimari dokusu, doğal zenginlikleri ve siyah gülleri ile Türkiye'nin önemli turizm yerlerinden biridir.

Ordu- Perşembe
Karadeniz bölgesinin doğal plajları ve yemyeşil görüntüsüyle ünlü Perşembe ilçesi, rahatlık ve huzur isteyenler için ideal bir seçenek sunuyor.

İzmir- Foça
Ege'nin en ünlü yerlerinden biri olan Foça, tarihi mirası, tertemiz denizi ve tatlı koylarıyla turistleri kendine çekiyor.Heryıl binlerce kişi tatil için soluğu Foça'da alıyor.

Bartın- Amasra
Amasra, Karadeniz'in incisi olarak bilinir. Büyüleyici bir doğa güzelliği ve geçmişi hatırlatan tarihi yapılarıyla adeta bir cennettir.

Antalya- Kemer
Antalya'nın Kemer ilçesi, köklü tarihi ve doğasının güzelliğiyle Antalya'nın en gözde tatil yerleri arasındadır.

Nevşehir- Ürgüp
Kapadokya'nın eşsiz atmosferine sahip Ürgüp, peri bacaları ve mağara otelleriyle benzersiz bir tatil deneyimi vadediyor.

Rize- Çamlıhemşin
Rize'nin tarihi ve doğal zenginlikleriyle dolu bir tatil yapmak ve doğanın içinde rahatça konaklamak isteyenler için en ideal seçenek olarak göze çarpıyor.

Antalya- Kaş
Kaş, Akdeniz'in büyülü sahil şeridinde yer alan tarihi yapısı ve doğal zenginlikleriyle öne çıkan cennet köşelerinden biridir.

İzmir- Çeşme
Turkuaz rengindeki denizi, beyaz kumlu plajları ve hareketli gece hayatıyla ünlü Çeşme, tatil yapmak isteyenler için en çok tercih edilen noktaların başında gelmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi