• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa haberleri ve güncel Şanlıurfa gelişmeleri, Şanlıurfa ile ilgili tüm video, Şanlıurfa fotoğrafları ve Şanlıurfa haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Emniyet Genel Müdürlüğü, trafikteki ihlalleri en aza indirmek için Diyarbakır dahil 5 ilde yeni bir uygulama başlattı.

EKONOMİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi beden işçisi, güvenlik görevlisi ve şoför olmak üzere toplam 128 işçi alacağını duyurdu.

SON DAKİKA

Şanlıurfa’da yapımı süren bir inşaatın tablasının çökmesi sonucu 2 işçi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

GÜNCEL

Urfa’nın Suruç ilçesinde belediyeye ait halk ekmeğin 5 liraya satılmasına tepki göstermek amacıyla ilçedeki fırıncılar kepenk kapattı.

SON DAKİKA

Şanlıurfa Akçakale'de, evlerinin damında domates salçası yaparken elektrik akımına kapılan Zehra Elesli ve onu kurtarmak isteyen kızı Hatun Elesli, hayatını...

SON DAKİKA

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde suya giren 8 yaşındaki Zilan ve 5 yaşındaki Mustafa Kurumlu'nun  2 kardeş boğularak hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Şanlıurfa Siverek Belediyesi tarafından açılan Millet Lokantası'nda üç çeşit yemek 70 liradan satışa sunulmaya başladı.

SON DAKİKA

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde akaryakıt istasyonunda çalışan Abdullah Kabakulak isimli işçi, uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

SON DAKİKA

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Fırat Nehri'nde bir kişi ölü olarak bulundu. Gaziantep'in yaşadığı belirlenen Ali Sinan Ekmen'e (53) ait ceset, otopsi...

SON DAKİKA

Şanlıurfa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zekeriya Baran, İpekyol Mahallesi'ndeki evinde ölü bulundu.

GÜNCEL

Şanlıurfa'da Valisi Hasan Şıldak, boğulma vakalarının önüne geçmek amacıyla kent genelinde sulama kanalları, barajlar, göl ve göletlerde suya girilmesinin yasaklandığını...

DİYARBAKIR

Dört çeşit yemeği Siirt Belediyesi 100 liradan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ise 40 liradan vermeye başladı, gözler Diyarbakır’a çevrildi.

EKONOMİ

Tüketici kredilerinde ödeme güçlüğü yaşayan illerin sıralamasında Diyarbakır ilk sırada, Mardin, Batman, Urfa ve Adıyaman listede yer aldı.

SPOR

TFF 1. Lig’de Amedspor’la beraber mücadele edecek olan komşu Urfa’nın takımı Şanlıurfaspor kaç transfer yaptı.

SON DAKİKA

Antalya'da işçi olarak çalışırken maaşı verilmeyen Vedat Kurt isimli kişi, işletmenin 4 ortağı tarafından 3 ay boyunca işkenceye maruz bırakıldı.

GÜNCEL

Şanlıurfa Siverek Belediyesi bölge kültüründe köklü bir yer tutan dengbej geleneğinin unutulmaması amacıyla Dengbej Evi açtı.

DİYARBAKIR

Dicle Elektrik (DEDAŞ) Genel Müdürü Yaşar Arvas, kayıt dışı trafoların 1790’ı Şanlıurfa’da, 68’i ise Diyarbakır’da tespit edildiğini söyledi.

DİYARBAKIR

Son 3 yılda 40 bin fıstık ağacının dikildiği Diyarbakır’ın fıstıkta Urfa, Antep ve Siirt ile birlikte önemli bir merkez olması...

EKONOMİ

Şanlıurfa’da şehir içi ulaşıma zam yapıldı. Buna göre 10 TL olan tam bilet fiyatı 14 TL’ye yükseldi. İşte detayları...

SON DAKİKA

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentte anız yakarak çevre ve ekosisteme zarar veren 206 kişiye 14 milyon TL idari para cezası...

DİYARBAKIR

Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa ve Batman'da çekilecek 3 kısa filmin her birine 20 bin lira destek verilecek. İşte başvuru şartları…

GÜNCEL

Şanlıurfa’da artan elektrik kesintileri, vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkiliyor, DEDAŞ’a tepkiler çığ gibi.

MÜCADELE ÖZEL

Şanlıurfa ve Diyarbakır'da ortaya çıkan monolit bu kez ABD'nin Nevada eyaletinde görüldü. İşte ayrıntıları…

GÜNCEL

Gaziantep, Şanlıurfa ve Kilis'te hava sıcaklığının artmasıyla birlikte vatandaşlar serinlemek için park ve bahçeleri tercih ediyor.

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava durumu tahminlerini yayınlamaya devam ederken Prof. Dr. Orhan Şen'de açıklamalar yaptı.

SPOR

Şanlıurfaspor'da ertelenen olağanüstü kongrede verilen tek lise ile Mehmet Giray Küçük kulüp başkanı seçildi, kulübün borcu açıklandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın tarihi Sur ilçesindeki Gazi Caddesi bayram boyunca araç trafiğine kapatıldı, Urfa medyası belediye çağrı yaptı.

GÜNCEL

DEDAŞ duyurdu, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yarın elektrik kesintisi olacak. İşte kesinti olacak mahalleler...

SON DAKİKA

Şanlıurfa'da kuduz karantinası ilan edilmiş bölgedeki 35 hasta köpeği Ankara'ya götüren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji Diyarbakır Urfa Mardin Batman Siirt ve Şırnak için uyarılarını yaptı kronik rahatsızlığı olanlara dikkat çekti.