Yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği Gaddar’ın yönetmenliğini Sinan Öztürk yönetirken, senaryosunu Hürer Ebeoğlu, yapım şirketini ise Ay Yapım üstleniyor. Başrolünde başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Gaddar her Cuma günü NOW(FOX TV) ekranlarında yerini almaya devam ediyor. İşte Gaddar dizisinin 11. bölüm fragmanı...

GADDAR 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Dağhan Aydan’ı kurtarabilmek için Ekber’i salmak zorunda kalır ve ondan haber beklemeye başlar. Bir yandan da Müdür ve Kurt son kurşunlarını boşa harcamış olurlar ve Ekber artık Kurt’u ihanet etmekle suçlar. Ekber adamlarını Kurt’un peşinden gönderip bulmalarını ister.

GADDAR'IN KONUSU
Uzun süren askerlik görevinden evine gelen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) hayatı artık bıraktığı gibi değildir. Sevdiği kız Aydan (Sümeyye Aydoğan) ona haber vermeden çekmiş gitmiş, kardeşi Rüzgar (Fatih Berk Şahin) ise karanlık bir dünyanın içine düşmüştür. Dağhan’ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor.

GADDAR'IN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?
NOW(FOX TV) merakla beklenen Gaddar dizisinin oyuncuları kimler? İşte merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu…

Bu illerde yaşayan Diyarbakırlılar dikkat! Pazar günü dedi haritada gösterdi Bu illerde yaşayan Diyarbakırlılar dikkat! Pazar günü dedi haritada gösterdi

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Fatih Berk Şahin gibi başarılı isimler Gaddar isimli dizinin oyuncuları arasında yer alıyor.

Kaynak: Haber Merkezi