Kampanya ile ilgi bilgi veren Kızılay Sur Şube Başkan Vekili Gülhan Sönmez, doğuştan göz rahatsızlığı bulunan ve 6 yaşında iken yetim kalan ihtiyaç sahibi Muhammed’in göz ameliyatını yaptırıp kazandığı üniversiteyi okuyabilme hayalini gerçekleştirmek için Kızılay Sur şubesi olarak bir seferberlik başlattıklarını söyledi.

MUHAMMED SAĞLIĞINA KAVUŞACAK

Hayırseverlerimizin katkısı ile Muhammed’in tedavisi için gerekli olan desteği saylayacağını belirten Sönmez, Muhammed’in yaşıtları gibi rahatça okula gidebileceği ve tek başına dışarıda gezebilecek şekilde göz sağlığına kavuşacağını temenni ettiklerini belirtti.

SUR KAYMAKAMINDAN DESTEK

Sönmez, “Muhammed’in göz sağlığına kavuşabilmesi içinde aynı şekilde gayret edip destek olmaya çalışacağız. Muhammed’e ışık olabilmek için başlattığımız seferberlikte destek olan Sur İlçe Kaymakamımız Asım Solak,  Mehmet Dervişoğlu ve Şube Başkanımız Cüneyt Özmen başta olmak üzere tüm hayırseverlerimize teşekkür ettiklerini söyledi.

DEZAVANTAJLI İHTİYAÇ SAHİBİNE DESTEK

Kızılay olarak Sur İlçenizde dezavantajlı ihtiyaç sahibi vatandaşlara imkanlar dahilinde yardım ulaştırıp sıkıntılarını bir nebze gidermeye çalıştıklarını ifade eden Sönmez, “Genellikle dezavantajlı grupta yer alan yetim ve öksüz çocuklar, tek başına kalan yaşlılar, hastalar, engelliler, ebeveynleri hükümlü olan çocuklar ve afetlerden etkilenen aileler başta olmak üzere yoksul vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tespit ederek sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz.” Dedi.

Diyarbakır Batman Mardin Urfa bugün böyle! Geliyor gelmekte olan Diyarbakır Batman Mardin Urfa bugün böyle! Geliyor gelmekte olan

Haber: Ejder Ediz IŞIK

Editör: Mücadele Gazetesi