• USD 32,34
  • EUR 34,94
  • ALTIN 2.394,74
  • BİST100 10.248
  • BTC 61.490

Adıyaman Haberleri

Adıyaman haberleri ve güncel Adıyaman gelişmeleri, Adıyaman ile ilgili tüm video, Adıyaman fotoğrafları ve Adıyaman haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Kahtalı Mıçe ismiyle ünlenen Mustafa Aslan'ın gırtlak kanserine yakalandığı ortaya çıktı. Sağlık açısından sıkıntılı günler geçiren sanatçının tedavisi devam ediyor.

SON DAKİKA

Adıyaman’dan Erzincan’a tarım işçilerini taşıyan minibüs sulama kanalına devrildi. Kazada 3'ü çocuk 6 kişi yaralandı.

YAŞAM

Adıyaman ve Urfa karayolu üzerinde Kuyulu köyü sınırları içerisinde bulunan Turuş Kaya Mezarları’ndaki çalışmaya 1999 yılında ara verilmişti.

YAŞAM

Diyarbakır merkezin dışında şimşekler çakarken Adıyaman’ın da şehir merkezinde etkisini hissettirdi. İşte görüntüler...

SON DAKİKA

Adıyaman - Diyarbakır karayolunda sürücüsünün kontrolünü yitirdiği minibüs devrildi, 14 kişi yaralandı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır Adıyaman Urfa Malatya Kars hepsi de UNESCO’nun Kültür Mirasları listesinde yer alan şehirler.

SON DAKİKA

Adıyaman'da polis, elindeki beylik tabancıyla meslektaşlarına ateş açtı. 8 polisin yaralandığı olayda, 1 başkomiser ve 1 komiser şehit oldu.

SON DAKİKA

Adıyaman'da bir polis, karakolda görev başında olan diğer polis memurlarına silahla ateş etti. Bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

DİYARBAKIR

Arama motorunda bugün Diyarbakır için en fazla merak edilen konu oldu. Adıyaman Malatya Elazığ'da deprem olurken Diyarbakır'da deprem mi yaşandı?

GÜNCEL

Adıyaman'ın merkez mahallelerinden birinde 15 yaşındaki genç bir kız hayatına son verdi. İşte detayları haberimizde...

YAŞAM

Adıyaman yöresine ait Meyir çorbası, Diyarbakır'da da tüketilir. İşte yaz aylarının serinleten lezzeti Meyir çorbasının kolay tarifi…

GÜNCEL

Diyarbakır Adıyaman Elazığ Tunceli Batman Antep Kilis Mardin Siirt Urfa için dikkat. İki metre uzunluğa sahip, havalar ısınınca ortaya çıkmaya...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Güneydoğu Anadolu illeri arasında turistlerin uğrak yeri olurken Ramazan Bayramı dönüşü için Diyarbakır Antep arasındaki mesafede merak edildi.

SON DAKİKA

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde, takla atarak şarampole devrilen hafif ticari araçta bulunan 5 yaşındaki Muhammed Denizhan, hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Maraş merkezli depremlerin ardından 11 ilde yıkımlar meydana gelirken TOKİ'nin yanı sıra BAYKAR'da konut seferberliğine başlamış, 1.012 konut için harekete...

SON DAKİKA

Adıyaman- Kahta yolunda kamyon ile otomobil çarpıştı. Feci kazada Furkan Geyik ile Fırat Yılmaz isimli 2 genç arkadaş hayatını kaybetti.

POLİTİKA

CHP, bugün gerçekleşen yerel seçimlerde aldığı yüzde 48.68'lik oyla, AK Parti'nin yönettiği Adıyaman Belediyesi'ni kazandı.

POLİTİKA

31 Mart 2024 yerel seçimleri yurt genelinde birbirinden ilginç ve beklenmeyen sonuçları ortaya çıkarırken bir çıkışta DEVA Partisinden geldi.

SON DAKİKA

Adıyaman’da kalıcı konutların yapıldığı TOKİ bölgesinde işçilerin kaldığı 3 katlı konteyner yatakhanede yangın çıktı.

GÜNCEL

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Atatürk Barajı göletinde 70 kiloluk dev turna balığı oltaya takıldı. Detayları haberimizde...

DİYARBAKIR

Günümüzde il olarak devam eden bir vilayetin aslında geçmişte Diyarbakır, Malatya ve Maraş’a bağlı bir ilçe olduğunu biliyor muydunuz?

GÜNCEL

Malatya’da park halindeki kamyonun üzerinden çalınan dorse Adıyaman'da bulundu. işte haberin detayları…

SON DAKİKA

Adıyaman’da, maddi hasarlı trafik kazası sonrasında kaza yapan kişiler birbirine saldırdı. Olayda 3 kişi gözaltına alındı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Mardin Muş Urfa’da aynı isim çıktı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ne göre 2023’te en fazla konulan kız çocuğu...

GÜNCEL

Adıyaman’da 72 yaşındaki bir kişi, 71 yaşındaki eşini bıçaklayarak öldürdü. Eşini öldüren şahsın ifadeleri ise kan dondurdu. İşte detaylar...

GÜNCEL

Bursaspor son yıllarda yaşadığı başarısız sezonların ardından küme düşme hattında oynarken aylar sonra ilk kez Adıyamanspor maçından üç puan aldı.

GÜNCEL

Kış aylarının mevsim normallerinin üzerinde geçmesinin ardından hemen hemen birçok kişi nerede o eski kışlar derken işte bizde arşivden o...

GÜNCEL

Adıyaman’da bir şahıs, görme engelli babası ile 12 yaşlarındaki oğlunu damdan aşağıya atıp yaraladıktan sonra annesini darp etti.

GÜNCEL

Maraş merkezli depremlerde birçok yıkım meydana gelirken Adıyaman’da ise kaçak kat yapılan bina 37 kişiye mezar olmuştu.

GÜNCEL

Adıyaman’da yavru iken üç kediyi emziren köpek ve kedilerin dostluğu yıllardır devam ediyor, görenler hayret ediyor.