• USD 32,25
  • EUR 35,02
  • ALTIN 2.488,51
  • BİST100 10.612
  • BTC 65.741

Ambulans Haberleri

Ambulans haberleri ve güncel Ambulans gelişmeleri, Ambulans ile ilgili tüm video, Ambulans fotoğrafları ve Ambulans haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Diyarbakır Çüngüş’te geçirdiği trafik kazasında kalça kemiği kırılan Tuncay Balpetek, ambulans helikopterle il merkezindeki bir hastaneye sevk edildi.

SON DAKİKA

Diyarbakır’dan Elazığ’da psikiyatri hastası taşıyan ambulansla hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 1'i ağır, 2’si polis, 7 kişi yaralandı.

SON DAKİKA

Diyarbakır'da bir kişi, park halindeki ambulansın camını meyve kasasıyla kırdı. Ambulansta hasar oluşurken, şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır, Ramazan Bayramı tatiline girer girmez oteller dolup taşmıştı. Bayramın 3 günüde İstanbul trafiği kadar yoğun bir trafik yaşandı. Bundan...

DİYARBAKIR

Şırnak Silopi’de rahatsızlanan 91 yaşındaki hasta kadın, ambulans helikopterle Diyarbakır'a sevk edildi.

DİYARBAKIR

Şırnak Silopi’de kalp rahatsızlığı yaşayan hasta, Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle Diyarbakır'a sevk edildi.

GÜNCEL

Kestirme yol olduğu için sık sık kullanılan virajla yol trafik kazalarının da merkezi oluyor. Eskişehir’de bulunan yol için esnaf iki...

GÜNCEL

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde ambulans ışıklandırma direğine çarptı meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

GÜNCEL

Van’da üçü 4x4 olmak üzere altı yeni ambulans gönderildi. Artık daha da hızlanacaklar. İşte detaylar…

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır'da, Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne hastayı bıraktıktan sonra Hazro’ya dönen ambulansla otomobilin çarpışması sonucu bir sağlık personeli hafif yaralandı.

GÜNCEL

Giresun’da 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen yıllık 500 bin çağrının yarısına yakını asılsız aramalardan oluştu.

SON DAKİKA

İsrail ordusu, yaralı sivilleri Refah Sınır Kapısı'na taşıyan ambulans konvoyunu vurdu. Saldırıda 13 kişi hayatını kaybederken 26 kişi de yaralandı.