• USD 32,34
  • EUR 34,88
  • ALTIN 2.390,60
  • BİST100 10.277
  • BTC 63.459

Amedspor Haberleri

Amedspor haberleri ve güncel Amedspor gelişmeleri, Amedspor ile ilgili tüm video, Amedspor fotoğrafları ve Amedspor haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SPOR

Vanspor deplasmanda Beyoğlu Yeniçarşıspor’a karşı sahaya çıkmaya hazırlanırken bir Vanlı futbolcunun da sahada olması tahmin ediliyor.

AMEDSPOR

Amedspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken birçok şehirden de destekler gelmeye başladı. İşte gelen destekler…

AMEDSPOR

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, şehre bir milyon kişinin geleceği tahmin ediliyor açıklaması yapmıştı. Şimdiyse bavullar hazırlandı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor yarın (21 Nisan Pazar) 15.00’da Iğdırspor’u konuk etmeye hazırlanıyor. İşte detayları…

AMEDSPOR

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde bir vatandaş evini boyadı üzerine ise Amedspor’un yıldız futbolcusunun ismini yazdı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, sezon başından bu yana gösterdiği performansıyla dikkatleri çekerken en fazla gol atanlar listesine de girmeyi başarmıştı.

AMEDSPOR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yarın oynanacak Amedspor-Iğdırspor karşılaşması için iki farklı noktasına dev ekran kurarak ücretsiz ulaşım hizmeti vereceğini duyurdu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır ekibi Amedspor’un maçını izlemek için Van’dan Diyarbakır’a gelmek isteyen sporseverler iki şehir arasındaki mesafeyi merak ediyordu.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadelesini sürdürmeye devam ederken artık yüzdü yüzdü şampiyonluk için kuyruğa geldi. İşte ayrıntılar…

AMEDSPOR

Diyarbakır’da önümüzdeki haftalarda Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak olan maçlar için yasaklar geldi. İşte detaylar…

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, üç puan alması halinde şampiyonluğunu ilan etmek için Iğdırspor'u sahasında konuk edecek.

AMEDSPOR

Diyarbakır Pazar günü oynanacak olan Amedspor Iğdırspor maçına kenetlenirken Kulüp Başkanı Aziz Elaldı'dan açıklamalar geldi.

AMEDSPOR

Başkan Aziz Elaldı açıkladı, Amedspor maçını yerinde izlemek için Diyarbakır’a bir milyon kişinin geleceğini düşünülüyor.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor bu hafta sahasında Iğdırspor’u konuk etmeye hazırlanırken taraftardan maça yoğun bir talep var.

AMEDSPOR

Diyarbekirspor ve Amedspor’un kullanmakta olduğu Diyarbakır Stadyumu’nun ismi değişti mi? İşte yanıtı…

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, Manisa ekibi Somaspor maçı için bir talepte bulunmuş. Kulüp Başkanı Aziz Elaldı açıkladı. İşte detaylar…

AMEDSPOR

Ligin ilk yarısı Bursaspor deplasmanında sahaya çıkan Diyarbekirspor ekibine ve futbolculara yönelik saldırıda dikkatleri çeken Çağatay Yılmaz’a teklif geldi.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor’un rakibi Denizlispor’da forma giyen Mehmet Ali Ulaman'ın ailesine yönelik saldırıya futbolcu açıklama yaparak tepki gösterdi.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, sosyal medya hesabından yoğun taleple karşı karşıya kalınan biletler için yeni bir açıklama yaptı.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor bilet satış yerini değiştirince on binlerce kişi Diyarbakır Stadyumu’nun önünde bilet sırasına girdi.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor sahasında Iğdırspor’u konuk etmeye hazırlanırken maç için son dakika bir gelişme yaşandı. İşte detayları…

AMEDSPOR

Amedspor’un da formasını terletmiş olan Diyarbakırlı futbolcu bu hafta memleketine rakip olarak geliyor. İşte Iğdırspor’un defansı Serkan Yavuz…

DİYARBAKIR

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta lider olan Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça için hazırlıklarını sürdürürken, maçın oynanacağı stadyumda da hazırlıklar...

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, sahasında konuk olarak Iğdırspor’u konuk etmeye hazırlanırken maçın hakemi de belli oldu. İşte detaylar…

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, hafta sonu Kastamonuspor’a karşı sahaya çıkmış üç puanı tek golle alarak şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım...

AMEDSPOR

Amedspor geçtiğimiz hafta sonu oynadığı Kastamonuspor müsabakasında yaşananlar sebebi ile ceza aldı. İşte ceza miktarı…

AMEDSPOR

Diyarbakırlılar, Iğdırspor maçı öncesi kentin dört bir yanını Amedspor'un formaları, ürünleri ve destek mesajlarıyla süsledi.

AMEDSPOR

Amedspor şampiyonluk maçı öncesi bilet satış yerlerinde değişiklik yaparak sosyal medya hesabından saat vererek duyurdu. İşte haberin detayları.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’dan son dakika bir uyarı geldi. Sosyal medya hesabından korsan bilet uyarısı yaparak vatandaşları uyardı.

AMEDSPOR

Diyarbakır'da Amedspor'un şampiyonluk maçı öncesi vatandaşlar Amedstore’de sıraya girdi. Sırada uzun kuyruklar meydana geldi.