Diyarbakırlı iş insanı bir ihale daha aldı! Karar Resmi Gazete’de Diyarbakırlı iş insanı bir ihale daha aldı! Karar Resmi Gazete’de

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat ile ilgili değişikliklerle ilgili Diyarbakır Valiliği'nde açıklamalarda bulundu. Diyarbakır'daki temasları kapsamında, Abdullah Tivnikli Fen, Sosyal Bilimler ve Teknoloji Anadolu İmam Hatip Lisesinin açılış programına katıldı. Törende konuşan Bakan Yusuf Tekin, okulu yapan Tivnikli ailesine teşekkür etti. Geçen yıldan bugüne yaklaşık 4 bin derslik yapmak üzere hayırseverlerle protokol yaptıklarını belirten Tekin, bunun ciddi bir katkı olduğunu belirtti.

Öğretmenlerin hayata geçirmek istediği projelere destek sunduklarını söyleyen Tekin, okula değer katacak asıl kitlenin öğretmenler olduğunu, bütün öğretmenleri alkışladığını anlattı. Öğretmenlerin yaptıkları bütün yatırımları, attıkları bütün adımları anlamlı hâle getirecek kişiler olduğunu aktaran Tekin, açılışı yapılan okulun hayırlı olmasını diledi. Açılışın ardından Kayapınar Talaytepe Ortaokulunu ziyaret eden Bakan Tekin, okul bahçesinde birlik hâlinde oluşturulan kule yapımı etkinliğine katıldı. Daha sonra sınıfları ziyaret eden Bakan Tekin, ardından öğretmenler odasında meslektaşlarıyla bir araya geldi, sohbet etti.

Kaynak: Haber Merkezi